Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisbil till salu – all utrustning finns med

- 26/06/2019, 21:33 -
Polisbil

Polisbilen kan nu bli din!

Bilweb Auctions

Har du också drömt om att cruisa runt i en äkta polisbil? Nu kan det bli verklighet!

Visst ser det rätt häftigt ut när de på filmer snor en polisbil och kör runt i? Nu kan det bli verklighet för en lycklig person där ute!

Eller ja, kanske inte just detaljen med att faktiskt sno en polisbil. Men du kan köpa en.

37 000 mil

På en bilauktions-sida på nätet finns det nu en Volvo 994 2.3 till salu. Polisbilen har varit med i rättsväsendet sedan 2007. Ägaren som säljer den har haft den sedan 2017. Han säljer den i princip i samma skick den köptes i, vilket betyder att all övrig utrustning följer med på köpet och att "inget saknas för den inbitne polisbilsnörden".

Nu kan du köpa en äkta polisbil.
Nu kan du köpa en äkta polisbil. Bildkälla: Bilweb Auctions

När snutbilen var sprillans ny, så servade den Hultfreds polisdistrikt och fick sedan tjäna vidare i Vimmerby. Totalt har den tjänstgjort 37 000 mil.

Varit med i filminspelningar

Men det är inte heller vilken polisbil som helst, den har nämligen deltagit i olika filminspelningar. Det kanske är därför den också behållits i så pass fint skick både ut-och invändigt. Bortsett från lite ytrost i skärmkanterna så är bilen "så fint konserverad som bara en officiell tjänsteutövningsbil kan vara", enligt värderingsmannen.

Inte nog med allt, så följer även ett polisbilsminnedokument från 1990-talet med, skriver Expressen.

Se fler bilder på interiören och exteriören i bildspelet högst upp!

Vill du köpa en polisbil?