Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glenn Hysén ryter ifrån: "Jag sympatiserar inte med SD"

- 06/09/2019, 16:01 -

Tidigare under fredagen skrev Glenn Hysén att han stöttar SD:s politik när det kommer till gängvåld. Nu skriver han en ny tweet – där han säger att han inte alls sympatiserar med SD.

Under fredagen skapade för detta fotbollsproffset Glenn Hysén starka reaktioner på Twitter. I ett inlägg som nu är borttaget skrev han att SD har en "go inställning" när det kommer till gängvåld: 

”Jimmie Åkesson, sicken gubbe. När det gäller gängkriminalitet har han en go inställning, ta bort dräglet, hårdare tag. Ha d gott. Glenn” 

Glenn Hysén Twitter
Glenn Hyséns tidigare inlägg om SD. Bildkälla: Twitter/Glenn_Hysen

"Sympatiserar inte med SD"

Senare under fredagen twittrar Hysén igen – där han menar att han inte sympatiserar med SD:

"Jag sympatiserar inte med SD. Tweeten handlar inte om mina politiska åsikter( för jag har inga, alla lovar bara så jävla mycket å sen händer inte ett skit). Jag tycker bara att det är röva det somhänder å jävligt obehagligt med gängvåld. Dags att göra nåt NU.Ha d gott. Glenn"

Glenn Hysén Twitter
Bildkälla: Twitter/Glenn_Hysen

Hamnat i blåsväder tidigare

Glenn Hysén har tidigare hamnat i blåsväder efter att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gästade hans podcast Göttänna-podden förra sommaren. Även då var fotbollslegenden snabb med att försvara sig:

"Koppla av. I våran podd ifrågarsätter vi inte nån, vi vill veta vem han/ hon är Ha d gott. Glenn"svarade då Glenn Hysén.