Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wilma, 17, fortfarande inte hittad – bil har beslagtagits

- 25/11/2019, 07:29 -

Polisens nya spår i sökandet efter 17-åriga Wilma är en bil. Nu hoppas polisen genom tekniker kunna hitta spår i bilen som kan knytas till Wilma.

Sökandet efter 17-åriga Wilma Andersson fortsätter. Det har nu gått elva dagar sen hon sågs i livet, och polisen misstänker att hon har utsatts för brott. 

Sen förra veckan sitter Wilmas pojkvän häktad, misstänkt för mord, och i helgen anhölls ännu en man, misstänkt för grovt skyddande av brottsling. 

Mannen lär ha haft en vänskapsrelation med pojkvännen, och trots misstankarna släpptes han på fri fot på söndagskvällen. Men nu har polisen beslagtagit mannens bil. 

Enligt uppgifter till GT misstänker polisen att bilen har med Wilmas försvinnande att göra.

Exakt vad bilen ska ha använts till är högst oklart. 

– Jag kan inte gå in på det. Hela utredningen är i ett mycket känsligt läge och vi har yppandeförbud, säger mannens advokat Tommy Nilsson till GT. 

Man kommer nu göra en teknisk undersökning av bilen, för att se om det finns spår man kan koppla till Wilma Anderssons mystiska försvinnande. 

Läs mer om fallet Wilma här

Leif GW Persson om Wilma: Kan hittas först i vår