Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lyxfällan: Marcus tog lån på 140 000 – för att imponera sitt ex

- 18/02/2020, 11:17 -

Efter ett uppbrott började Marcus, 21, att ta dyra lån. Allt i hopp om att hans ex skulle bli imponerad och ta honom tillbaka. Nu är han med i Lyxfällan.

I kvällens avsnitt av Lyxfällan får vi träffa 21-åriga Marcus. Han har inget jobb, bor i vardagsrummet hemma hos sin mamma och har dålig kontakt med sin son. 

Förutom det badar han i skulder där flera ärenden gått till Kronofogden. När programledaren Magdalena Kowalczyk kommer dit inser hon att situationen är katastrofal. 

Magdalena Kowalczyk och Marcus
Magdalena Kowalczyk och Marcus. Bildkälla: TV3

Marcus berättar att anledningen till att han började ta lån var för att imponera på sitt ex som också är mamman till hans son. 

– Jag tänkte att jag skulle kunna vinna tillbaka henne genom att visa att jag har pengar, säger Marcus i programmet. 

Blir delgiven av Kronofogden i tv

Nu är paret tillsammans igen men kan inte bo tillsammans på grund av Marcus ekonomi. Han har flera skulder som gått till Kronofogden och Kowalczyk bokar in ett möte för att reda ut vad som ska betalas in. 

Under mötet blir Marcus delgiven på nytt. 

Marcus blir delgiven av Kronofogden i programmet
Marcus blir delgiven av Kronofogden i programmet. Bildkälla: TV3

– Är det vad du använder det här mötet till? Frågar Magdalena Kowalczyk argt handläggaren från Kronofogden.

Se mer i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3.

Gillar du Lyxfällan? Då borde du läsa om Alexander som lagt så mycket pengar på hushållsost att han hamnat i Lyxfällan. Klicka här