Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

SATS öppnar sina gym i Sverige

- 25/03/2020, 11:32 -

SATS öppnar sina gym på nytt torsdagen 26 mars

SATS öppnar sina gym på nytt torsdagen 26 mars. På sin hemsida skriver de följande:

"Den 12 mars beslutade vi oss för att stänga alla SATS-center under två veckor, som en säkerhetsåtgärd för att bidra till minskad spridning av COVID-19. Sedan stängningen har vi följt utvecklingen och haft kontakt med Folkhälsomyndigheten i Sverige för att säkerställa att myndigheterna står bakom en eventuell öppning ur folkhälsosynpunkt"

"De uppmuntrar nu till att idrott och träning ska vara tillgängligt för att bidra till folkhälsan. Detta så länge det sker på ett säkert sätt som bidrar till minskad smittspridning. Vi kan därför planera för en öppning på torsdag den 26 mars, vilket var enligt vår plan"

I Danmark, Norge och Finland håller gymkedjan dock fortsatt stängt. 

SATS har även skrivit ut olika riktlinjer till sina kunder som lyder:

Vi ber dig respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer:

  • Har du sjukdomssymptom, även milda sådana, stanna hemma.
  • Har du varit sjuk så ber vi dig vänta två dagar extra innan du besöker våra träningscenter.
  • Om du känner dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare. Vi ber alla av hygienskäl städa efter sig och den träningsutrustning som man har använt.  

Man kommer även plocka bort utrustning som boxhandskar och yogamattor.

Kommer du att skutta till gymmet nu?