Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ytterligare en sexköpsrazzia i Stockholm – polis gripen

- 18/05/2020, 17:26 -

En ny sexköpsrazzia har ägt rum på en adress i Stockholm. Två personer har gripits misstänkta för grovt koppleri – varav en är en polis.

Det var under natten till fredage som den första uppmärksammade sexköpsrazzian ägde rum, där bland annat Paolo Roberto greps – som han erkände i en intervju i fredags.

Nu under måndagen har polisen gjort ett tillslag mot en massagesalong i Stockholm. Två personer har gripits misstänkta för grovt koppleri – varav en är polis.

Polisen bekräftar att det har skett ett tillslag under dagen och det hela ska röra sig om en omfattande bordellverksamhet, enligt Aftonbladet.

– Det rör sig om misstänkt grovt koppleri. Det är en lång tids utredning bakom det här, säger Christian Frödén, gruppchef för span på polisens människohandelssektion, till Aftonbladet.

Frödén berättar vidare att det hela är en del av en omfattande insats mot människohandel, sexköpshandel och sexualbrott.

– De har gjort en betydande vinning på andra människor. För oss är det viktigt att det inte bara blir en fråga om en känd person som köpt sex. Vi kämpar för de utsatta kvinnor som är offer i den här människohandeln, säger Frödén till Aftonbladet..