Ny sexköpsrazzia i Stockholm – polis gripen.
Ny sexköpsrazzia i Stockholm – polis gripen. - Foto: Johan Nilsson TT/TT

Ytterligare en sexköpsrazzia i Stockholm – polis gripen

En ny sexköpsrazzia har ägt rum på en adress i Stockholm. Två personer har gripits misstänkta för grovt koppleri – varav en är en polis.


Det var under natten till fredage som den första uppmärksammade sexköpsrazzian ägde rum, där bland annat Paolo Roberto greps – som han erkände i en intervju i fredags.

Nu under måndagen har polisen gjort ett tillslag mot en massagesalong i Stockholm. Två personer har gripits misstänkta för grovt koppleri – varav en är polis.

Polisen bekräftar att det har skett ett tillslag under dagen och det hela ska röra sig om en omfattande bordellverksamhet, enligt Aftonbladet.

– Det rör sig om misstänkt grovt koppleri. Det är en lång tids utredning bakom det här, säger Christian Frödén, gruppchef för span på polisens människohandelssektion, till Aftonbladet.

Frödén berättar vidare att det hela är en del av en omfattande insats mot människohandel, sexköpshandel och sexualbrott.

– De har gjort en betydande vinning på andra människor. För oss är det viktigt att det inte bara blir en fråga om en känd person som köpt sex. Vi kämpar för de utsatta kvinnor som är offer i den här människohandeln, säger Frödén till Aftonbladet..

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen väntas falla efter Israelattack

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

1 timme sedan
En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.