Lördag 21 Maj
Stockholm

Com Hem förlänger avtalet med TV4

Com Hem och TV4 förlänger tillfälliga avtalet.
Com Hem och TV4 förlänger tillfälliga avtalet. Foto: Bildkälla: Jessica Gow/TT & Fredrik Sandberg/TT.

Förhandlingarna mellan Com Hem och TV4 pågår fortfarande och har inte ännu lett fram till ett beslut. Därför förlängs nu avtalet till klockan 23:59 den 3 november 2020.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Som många säkert vet håller Com Hem och TV4 Media just nu på att förhandla om ett långsiktigt avtal kring huruvida Com Hem ska få fortsätta sända kanalerna från TV4 och C More. 

I ett pressmeddelande från Tele2 meddelar företaget att de båda parterna ännu inte har undertecknat ett nytt avtal, då de behöver mer tid att komma överens. 

Com Hem och TV4 har därför valt att förlänga det befintliga avtalet ännu en gång,  till klockan 23.59 den 3 november 2020.

TV4 och Com Hem har ännu inte kommit fram till ett beslut. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT.

Vad handlar konflikten om? 

TV4, som ägs av Telia, och Com Hem ska ha kommit överens om ett avtal redan i december förra året, berättar kommunikationsansvarig på Com Hem Joel Ibson för Aftonbladet

Men Telia ska sedan ha kommit med en stor prisökning vilket har gjort att diskussionen blossat upp på nytt. Parterna kom därför i oktober överens om en tillfällig lösning, för att förhindra att TV4-kanalerna skulle släckas för Com Hems kunder. 

De förlängde då avtalet till klockan 23.59 den 1 november 2020. Men nu har avtalet alltså förlängts ytterligare en gång till midnatt den 3 november. 

Com Hem och TV4 har förlängt avtalet till den 3 november. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT.
TV4
Kommentera
Kopiera länk
Dela