Söndag 28 Nov
Stockholm

Hemkörning från Systembolaget är nu tillgängligt i hela landet

Nu lanseras hemkörning från Systembolaget i hela landet.
Nu lanseras hemkörning från Systembolaget i hela landet. Foto: Fredrik Sandberg/TT och Martina Holmberg/TT

Från och med måndagen den 25 oktober blir det möjligt för boende i samtliga län i landet att beställa varor från Systembolaget och få dem hemlevererade.
– Det är en milstolpe för Systembolaget, säger Tobias Frohm på Systembolaget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare har inte Systembolaget erbjudit hemkörning av varor i alla län runtom i Sverige, men nu blir det ändring på det.

Systembolegt erbjuder hemkörning i hela landet

Från och med måndagen den 25 oktober lanseras Systembolagets hemkörning över hela landet, och kommer då att inkludera Gotlands, Jämtlands och Norrbottens län vars butiker inte tidigare erbjudit tjänsten.

– För första gången kan vi nu erbjuda hemleverans i hela landet – det är en milstolpe för Systembolaget. Hemleverans är en viktig del av vårt erbjudande och något som efterfrågas i takt med att köpbeteenden förändras”, säger Tobias Frohm, direktör e-handel på Systembolaget, i ett pressmeddelande.

Tiderna då hemkörning finns tillgängligt

Hemkörningen sker alla vardagar klockan 10.00-20.00, och mellan klockan 09.00 och 15.00 på lördagar. Samtliga chaufförer som levererar varorna från Systembolaget har utbildats för att kunna utföra ålderskontroller på ett adekvat sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela