Här är frågorna du aldrig borde ställa till en servitris
Är du en frekvent restaurangbesökare? Då finns det en risk att just du har ställt en av de konstigaste frågorna som du kan ställa på en restaurang.
Att arbeta i restaurangbrachen är ingen dans på rosor. På plattformen Tiktok berättar en före detta servitris om frågorna som gör att hon aldrig vill tillbaka till branschen.
I sin video på Tiktok berättar den tidigare servitrisen Emira Lundgren, om de konstigaste frågorna som hon har fått av gästerna.
De konstigaste frågorna du kan ställa på en restaurang
– Har ni några svenska oliver? Berättar Lundgren att en gäst har frågat och fortsätter med en annan fråga:
– Har ni någon alkoholfri dryck med hög procenthalt?
Lundgren berättar att hon arbetade på en grekisk restaurang och fick frågan om de hade något annat än grekisk mat.
– Jag gillar inte grekisk mat, ska gästen ha sagt.
– Kan jag beställa take away, men äta på restaurangen?, frågade en annan.