Messiah Hallberg.
Messiah Hallberg. - Foto: Nyheter24

Erik Saade visade sig vara Zlatan

Jag vet inte vad Christer Björkman pumpar sina deltagare fulla med, men det måste vara något. Hur kan annars Eric "Originalet" Saade plötsligt vara Zlatan?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jagvill börja den här texten med att säga att jag inte bryr mig omMelodifestivalen överhuvudtaget. Herregud. Inte alls. Jag läserRichard Fords nya just nu, jag har liksom inte tid att engagera mig iatt Christer Björkman just presenterat nästa års artister för "Detstora svenska spektaklet".

Menom vi säger att jag skulle kommentera det, om jag nu måste, så ärdet verkligen ett eget universum det där. Artister du knappt visstevar vid liv längre (MarieBergman?),vaknar till liv och kommenteras av schlagerexperter: "Wow,verkligen wow!" 

Eric Saade gör comeback och är som vanligtblygsam: "Folk tror säkert att jag inte har någonting mer attbevisa." Och visst, vi är nog många som tänkt att Eric Saadeinte har något mer att bevisa. Inte bara i Melodifestivalen, utan ilivet generellt. 

"Det känns bra att originalet är tillbaka",fortsätter Saade. Jag vet inte vad Christer Björkman pumpar sinadeltagare fulla med, men det måste vara något. Hur kan annars Eric "Originalet" Saade plötsligt vara Zlatan? Det är en omöjlighet. 

Kvalitén på förra årets festival sågs av många somrekordlåg. Många hävdar att tävlingen handlar allt mindre ommusik och allt mer om show och kändisar. Men premiärministerBjörkman håller inte med: "DET HANDLAR OM MUSIKEN!", ropar hantill den samlade pressen innan han presenterar nästa artist: "Platspå scen för Samir Badran!"

"Samir Badran, känd frånchartersåpan Paradise Hotel?" Björkman: "Yes! Och visst, hankanske inte exakt är en superkreddig sångare men för att väga uppdet har vi gett honom en partner som verkligen utstrålar artisteri –plats på scen för Viktor Frisk!" 

"Vem?" "En avSveriges främsta manliga modebloggare." Så Björkman ärinte orolig. Han har tänkt på allt. Om tre månader drar det igång.Men jag bryr mig inte. Så klart inte. Jag har viktigare saker förmig.

/
/
/