Torsdag 27 Jan
Stockholm

Ingen vuxen man trycker ner en 17-åring

Malin Wigen.
Malin Wigen. Foto: Therese Korning/TT Bild

Hockeyspelaren Dick Axelsson gav sig på Zara Larsson – och visade att han inte har mognat med åldern.

Kommentera (112)
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Krönika

Malin Wigen är reporter på Nyheter24.

Följ henne på Twitter:@MalinWigen

En rätt allmän sanning är att de flesta blir klokare och mognare med åren. Man kommer till insikt om mycket, bland annat att alla inte är lika och inte tycker så lika om allt heller –men att det är helt okej. Ibland så måste man dock diskutera och uttrycka sin åsikt. Men i och med sin ålder har man sedan länge även lämnat sandlådenivån och hanterar det hela på en mogen nivå.

Tyvärr gäller inte denna allmänna sanning alla människor. Vissa blir inte klokare och mognare med åren. De fortsätter att bete sig som de barn de även var storleksmässigt en gång i tiden. En av dessa stackare är hockeyspelaren Dick Axelsson. 28 år. Han är uppenbarligen kvar på dagisnivån.

Det visade han under tisdagskvällen då han gav sig på en 17-åring för att han inte råkar gillar henne. Jag upprepar, 28-åringen gav sig på en 17-åring.

Han visade sitt ogillande genom att att göra sig rolig på hennes bekostnad. Hon uppmuntrade folk att titta på hennes uppträdande på SVTplay och han skrev att det var "så jävla skönt att inte ha internet ibland".

17-åringen var Zara Larsson, och hon blockade honom – med all rätt. För vem vill ha att göra med en vuxen människa som känner behovet att trycka ned någon som är mycket yngre än en själv?

Han är dock inte den enda vuxna man som gett sig på denna 17-åriga tjej. Han är bara en av många vuxna som känner behovet att ge sig på en yngre människa för hen är olik och inte tycker lika om saker och ting. Ett pinsamt beteende. Skulle någon vuxen i min närhet göra så, så skulle jag skämmas.

För ingen mogen människa känner behovet att hävda sig själv genom att trycka ned en 17-åring – dags att växa upp Dick.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (112)
Kopiera länk
Dela