Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenskhat och islamisering – så gjorde eliten ditt liv till ett helvete

- 16/08/2016, 11:52 -
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz berättar sanningen.
1 av 4

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz berättar sanningen.

Totte Löfström/TT/TT

Mona Sahlin.
2 av 4

Mona Sahlin.

TT NYHETSBYRÅN

Göran Persson.
3 av 4

Göran Persson.

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz.
4 av 4

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz.

Totte Löfström

Ni brukar säga att vi i media håller tyst om sånt här, men nu kommer jag berätta sanningen.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag vet hur Sverige gick under. Under min första dag som journalist blev jag indragen i en svart limousin och fick sanningen berättad för mig av två män i långa rockar. Jag fick inte se deras ansikten, men jag kände en subtil doft av mutsprit och Toblerone.

Jag förstod att det som sades i bilen skulle stanna där. Men jag tänker inte hålla tyst längre. Så här gick det till när eliten gjorde ditt liv till ett helvete:

Det började en sen vinternatt i mitten av 90-talet. Sveriges statsminister Göran Persson satt och drack rödvin med en då tolvårig Gustav Fridolin och den dåvarande chefen för Bonnier, som jag inte minns namnet på.

De snackade skit som bara polare kan. Om vad som gick på tv, om kärleken, om hur man bäst tystar sanningen i media. Även Mona Sahlin var med på mötet, men sa inte särskilt mycket – som rättrogen muslimsk kvinna hade hon lärt sig att hålla tyst när män pratar.

Persson, som suttit tyst en stund, sa plötsligt:

"Tänk om vi kunde förstöra Sverige, mest för att reta gallfeber på hederliga svenskar?".

Att förstöra Sverige hade under en lång tid varit Perssons stora dröm. Han visste att det skulle dröja länge innan det kunde ske – men han ville verkligen se människor lida. Hans enda motiv var ondska.

"Absolut, men hur?", svarade Bonnierchefen, en spröd figur med stor krokig näsa. Han gillade idén, framför allt eftersom den hade potential att gynna honom ekonomiskt.

"Kul idé! Vi måste komma på ett sätt att få hit en massa invandrare, det kommer folk hata", sa Fridolin, som inte hade någon annan anledning att vilja förstöra Sverige än att han redan som tolvåring fullständigt älskade islam.

"Jag har kontakter i USA", sa Persson. "Jag fixar så att de startar ett par gigantiska krig, då kommer en massa människor fly hit".

"Grym idé", sa Fridolin med ett lömskt islamistiskt leende. Han hade börjat läsa koranen redan som fyraåring, och var ett av Usama bin Ladins första fans – något han senare i livet ofta skulle komma att skryta om: "Jag gillade bin Ladin innan han blev känd".

"Jag älskar det!", skrek Bonnierchefen samtidigt som han krafsade ner meningen "Investera allt du har i flyktingboenden" i sitt anteckningsblock.

"Vi kan starta en islamisering av Sverige", sa Persson, vilket ledde till att Fridolin jublande började sjunga Koranverser på det sätt som bara en tolvåring besatt av profeten Muhammed kan. "Vi gör det nu, farbror Göran, vi gör det nu!", skrek han med sin pipiga röst.

"Nej lille vän. Vi börjar med att bygga moskéer, sen tar vi in islamister i regeringen, sen inför vi separata tider i badhusen. Sådant här måste göras ordentligt, sådant här måste göras i smyg".

Så gick det till. Varenda ord är helt sant. Jag hoppas ni kommer ta det lika mycket på allvar som de texter ni vanligtvis delar från Avpixlat.

Har eliten gjort ditt liv till ett helvete?