Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4717
reaktioner idag

Det här önskar jag ska hända "Ex on the beach"-profilen

Quetzala Blanco om "Ex on the Beach"-profilen Robin Johansson som är både rasistisk och sexistisk i sin senaste Youtubevideo.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Robin Johansson heter en kille som är med i programmet "Ex on the beach". För inte särskilt länge sedan skrev han att tjejer borde väga 50 kilo för det är det enda han tänder på.

Ja, det var ju sjukt men just när man tänkte att någon inte kan bli mer puckad så bestämde sig Robin för att låta sin enda hjärncell löpa fritt ännu en gång.

Nu vill Robin bli Youtubeprofil, antagligen för att försöka mjölka sin fame lite till.

Så tillsammans med sin flickvän Julia Markham har han nu spelat in sin första video och det är bland de mest rasistiska och sexistiska jag har sett sedan Joakim Lundells bröder härjade fritt.

I videon pratar de om Julias sexleksaker och Robin är förtjust i Julias analplugg för då blir hon "tightare". Robin säger sedan att han var chockad över att hon var så tight när de träffades eftersom han trodde att hon hade haft "sex med 400 (n-ordet) med stor kuk.

Robin Johansson visar hur han tror att stora kukar ser ut.

Robin trodde även att han skulle kunna stoppa in sina nävar i henne.

Okej, så vi kan konstatera att Robin har en enorm otur när det gäller tankeverksamhet, så jag ska försöka skriva det här så han förstår.

Det här är vad jag önskar händer Robin:

1. Att inte en enda person följer hans pissiga Youtubekanal.
2. Att hans långa tröjor (som han matchar till tighta cargobyxor eller trasiga jeans) för alltid ska krympa till pyttesmå, mikroskopiska magtröjor i tvätten.
3. Att analpluggen blir infekterad av tre tusen miljarder bajspartiklar och sen måste han käka upp den.
4. Att hans spraytan för alltid i all evig, oändlig, stjärnstopp, framtid blir fläckig så han ser ut som en prickig korv.
5. Att hans brud dumpar honom eftersom han är en rasist och sexist.
6. Att Youtube blockar honom och tar ner hans rasistvideo.

Och sist men absolut inte minst, punkt nummer 7:

Att Kanal 5 tar sitt ansvar och klipper bort honom helt från "Ex on the beach".

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

​PH-Hampus om "Ex on the beach"-profilens vikthets mot tjejer: "Äcklad"