Onsdag 19 Maj
Stockholm

Därför borde alla tjejer i Bachelor packa sina väskor och dra

Krönika
"Årets alfahane, Simon Hermansson, är något utöver det vanliga". Foto: TV4

Hämndlysten, sunkig kvinnosyn och aggressionsproblem – egenskaper som känns lockande hos en framtida partner? Nja, skulle inte tro det, Simon Hermansson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

Bachelor har alltid varit ett rätt sunkigt format av reality-tv – men i år tar det priset med Simon Hermansson i huvudrollen. Förutom att han verkar lida av aggressionsproblem har han en riktigt skev kvinnosyn. 

En kille som ställer upp i TV4:s Bachelor, som går ut på att han ska dejta 20 tjejer samtidigt, är uppenbarligen inte vilken kille som helst. Men årets alfahane, Simon Hermansson, är något utöver det vanliga.

Aggressionsproblem 

För det första verkar Simon ha svårt att kontrollera sina känslor. Han har flertalet gånger bråkat med produktionen och hamnat i konflikt med tjejerna i programmet. 

När Simon fick veta att det skulle komma in en till kille blev det ett jävla liv. Konkurrens var helt enkelt inte populärt hos Simon som blev så förbannad att han ”möblerade om sitt hotellrum” på grund av detta. 

En annan gång blev han så arg på produktionen att han satte sig i sin bil och körde iväg i ren frustration. Detta var efter att han blivit lovad en tidig kväll – men ändå fick ett kuvert och kallades upp till huset. 

Skev kvinnosyn 

När man inte trodde att det kunde blev värre – så blev det just det. Det kom nämligen fram att Simon planerar att göra en tatuering som ska föreställa en kvinna med ihopsydd mun. 

Detta fick bland annat Amanda Koskela att reagera, med all rätta! När hon ifrågasatte Simon går han direkt in i försvarsställning och säger ”ska du sätta mig på plats eller?”. 

Sedan förklarar han det med att han har gått igenom "nåt som heter psykiskt ohälsa”. Sorry, men hur fan tänkte du där Simon? 

Simon Hermansson har hamnat i konflikt med både produktionen och tjejerna i årets säsong av Bachelor. Bildkälla. TV4 Play

Lättkränkt 

När Simon fick veta att det skulle sändas ett eftersnacks-program, ”Tjejerna avslöjar allt”, blev han återigen kränkt och förbannad. 

Han beskrev eftersnacket som ”sinnessjukt” att tjejerna fick möjlighet att kasta skit över en och samma kille. 

Tydligen kändes det jobbigt för honom att "tjejer är väldigt duktiga på att analysera och spekulera” och sedan ta det och ”kasta det på en kille i kameran”. 

Hämndlysten

Därmed bestämde sig Simon för att starta en ”hämnd-podcast”. Han säger att ingen tjej i säsongen har ”rent mjöl i påsen” och det ska minsann svenska folket få höra. 

Förutom den skeva kvinnosynen och aggressionsproblemen är han alltså dessutom lättkränkt och hämndlysten. 

Simon, väx upp. Tjejer, packa era väskor och dra! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela