Terrorattentatet mot 11 september 2001
Terrorattentatet mot 11 september 2001 - Foto: TT Bild

SD-politiker: 9/11 var fejk och USA är ute efter världsherravälde

Terrorattentatet 2001 och spridningen av ebola, hiv och andra sjukdomar har varit iscensatta. Det säger SD-politikern Jörgen Wihlborg, som vill att barnen ska lära sig om teorierna i skolan.


11 september-attackerna

På morgonen den 11 september 2001 skedde fyra flygkapningar i nordöstra USA. Två av planen kraschade in i World Trade Center-tornen, ett kraschade i försvarshögkvarteret Pentagon och ett kraschade på ett fält i Pennsylvania. 

Terrororganisationen Al-Qaida tog på sig ansvaret för attackerna. 

Valet i Hörby

Sverigedemokraterna fick hela 21,1 procent av rösterna i valet till kommunfullmäktige i Hörby. Det innebär att partiet kommer att ha nio mandat i fullmäktige.

SD-politikern Jörgen Wihlborg, som nyligen blev invald i kommunfullmäktige i Hörby i Skåne, är enligt honom själv en "konspirationsteoretiker sedan länge".  Bland annat misstänker Wihlborg att ebola och hiv är uppfunna av forskare och sprids av högt uppsatta politiker. 

"Har kollat mycket på Youtube"

– Jag har kollat mycket på Youtube, jag tror det sprids av högt uppsatta politiker i omvärlden. Det är märkligt att amerikanska forskare har patent på sjukdomarna, och helt plötsligt blir det utbrott, säger han till Nyheter24

Han menar också att sjukdomarna mycket väl kan vara ett vetenskapligt experiment. 

– Jag tror inte att de får samma effekt med djurförsök som med människor. Det är enkelt att släppa några droppar i en å där folk hämtar vatten, men jag vet inte varför man skulle göra det. 

Tror att USA radiostyrde militärflygplan in i tornen

Men det är inte bara ebola och hiv som verkar mystiskt. Jörgen Wihlborg är helt övertygad om att terrorattentaten mot World Trade Center 2001 var iscensatta av USA:s regering.

– Där är jag 100 procent säker. Det är omöjligt att tornen skulle rasa så snabbt. Det var inga passagerarplan som flög in.

Vad var det för plan då?

– Det var radiostyrda militärflygplan. Kollar man på passagerarlistorna så har alla koppling till militären eller regeringen i USA, de har väl blivit mutade.

Varför skulle USA göra så?

– Det skulle inte förvåna mig om de är ute efter världsherravälde. 

Du vill ju in i barn- och utbildningsnämnden i Hörby, borde dina teorier användas i skolan?

– Det borde ju nämnas på historielektioner. Att säga att det finns de som har alternativa teorier om detta.

Lyssna på intervjun med Wihlborg här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så blev Skövde ett mecka för spelskapare

Mathems ändring får kunderna att rasa: "Slutar handla"

Mathem har bytt ut sina påsar mot kartonglådor – något som inte går hem hos alla kunder. Men enligt företaget gör förändringen att fler prissänkningar blir möjliga. – Här är lådorna en viktig nyckel, säger Lotta Olofsson, kommunikationschef på Mathem, till Nyheter24.

Mätta flyttfåglar kommer rekordtidigt

1 timme sedan
Många flyttfåglar har anlänt till Sverige omkring tre veckor tidigare än normalt. Men det är inte den svenska våren som lockar. Förklaringen finns förmodligen att hämta i det varmare klimatet.

Flicka fastnade i torktumlare

1 timme sedan
En flicka har fastnat i en torktumlare i Gideonsberg i Västerås. Det skulle dröja över en halvtimme innan hon kom loss.

Nio döda efter busskidnappning i Pakistan

1 timme sedan
Nio personer har hittats döda sedan de förts bort av beväpnade män från en buss i Baluchistan i sydvästra Pakistan. Tidigare samma dag hade gärningsmännen dödat två och skadat flera när de öppnade eld mot ett fordon.

Polisen i Sjöbo rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Trafikolycka i korsningen Södra Vollsjövägen och Östra Kärrstorpsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.