Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

SD-politiker: 9/11 var fejk och USA är ute efter världsherravälde

- 30/09/2014, 11:17 -
1 av 3

Facebook/TT BIld

Jörgen Wihlborg.
2 av 3

Jörgen Wihlborg.

Facebook

Terrorattentatet mot 11 september 2001
3 av 3

Terrorattentatet mot 11 september 2001

TT Bild

Terrorattentatet 2001 och spridningen av ebola, hiv och andra sjukdomar har varit iscensatta. Det säger SD-politikern Jörgen Wihlborg, som vill att barnen ska lära sig om teorierna i skolan.

SD-politikern Jörgen Wihlborg, som nyligen blev invald i kommunfullmäktige i Hörby i Skåne, är enligt honom själv en "konspirationsteoretiker sedan länge".  Bland annat misstänker Wihlborg att ebola och hiv är uppfunna av forskare och sprids av högt uppsatta politiker. 

"Har kollat mycket på Youtube"

– Jag har kollat mycket på Youtube, jag tror det sprids av högt uppsatta politiker i omvärlden. Det är märkligt att amerikanska forskare har patent på sjukdomarna, och helt plötsligt blir det utbrott, säger han till Nyheter24

Han menar också att sjukdomarna mycket väl kan vara ett vetenskapligt experiment. 

– Jag tror inte att de får samma effekt med djurförsök som med människor. Det är enkelt att släppa några droppar i en å där folk hämtar vatten, men jag vet inte varför man skulle göra det. 

Tror att USA radiostyrde militärflygplan in i tornen

Men det är inte bara ebola och hiv som verkar mystiskt. Jörgen Wihlborg är helt övertygad om att terrorattentaten mot World Trade Center 2001 var iscensatta av USA:s regering.

– Där är jag 100 procent säker. Det är omöjligt att tornen skulle rasa så snabbt. Det var inga passagerarplan som flög in.

Vad var det för plan då?

– Det var radiostyrda militärflygplan. Kollar man på passagerarlistorna så har alla koppling till militären eller regeringen i USA, de har väl blivit mutade.

Varför skulle USA göra så?

– Det skulle inte förvåna mig om de är ute efter världsherravälde. 

Du vill ju in i barn- och utbildningsnämnden i Hörby, borde dina teorier användas i skolan?

– Det borde ju nämnas på historielektioner. Att säga att det finns de som har alternativa teorier om detta.

Lyssna på intervjun med Wihlborg här: