Terrorattentatet mot 11 september 2001
Terrorattentatet mot 11 september 2001 - Foto: TT Bild

SD-politiker: 9/11 var fejk och USA är ute efter världsherravälde

Terrorattentatet 2001 och spridningen av ebola, hiv och andra sjukdomar har varit iscensatta. Det säger SD-politikern Jörgen Wihlborg, som vill att barnen ska lära sig om teorierna i skolan.


11 september-attackerna

På morgonen den 11 september 2001 skedde fyra flygkapningar i nordöstra USA. Två av planen kraschade in i World Trade Center-tornen, ett kraschade i försvarshögkvarteret Pentagon och ett kraschade på ett fält i Pennsylvania. 

Terrororganisationen Al-Qaida tog på sig ansvaret för attackerna. 

Valet i Hörby

Sverigedemokraterna fick hela 21,1 procent av rösterna i valet till kommunfullmäktige i Hörby. Det innebär att partiet kommer att ha nio mandat i fullmäktige.

SD-politikern Jörgen Wihlborg, som nyligen blev invald i kommunfullmäktige i Hörby i Skåne, är enligt honom själv en "konspirationsteoretiker sedan länge".  Bland annat misstänker Wihlborg att ebola och hiv är uppfunna av forskare och sprids av högt uppsatta politiker. 

"Har kollat mycket på Youtube"

– Jag har kollat mycket på Youtube, jag tror det sprids av högt uppsatta politiker i omvärlden. Det är märkligt att amerikanska forskare har patent på sjukdomarna, och helt plötsligt blir det utbrott, säger han till Nyheter24

Han menar också att sjukdomarna mycket väl kan vara ett vetenskapligt experiment. 

– Jag tror inte att de får samma effekt med djurförsök som med människor. Det är enkelt att släppa några droppar i en å där folk hämtar vatten, men jag vet inte varför man skulle göra det. 

Tror att USA radiostyrde militärflygplan in i tornen

Men det är inte bara ebola och hiv som verkar mystiskt. Jörgen Wihlborg är helt övertygad om att terrorattentaten mot World Trade Center 2001 var iscensatta av USA:s regering.

– Där är jag 100 procent säker. Det är omöjligt att tornen skulle rasa så snabbt. Det var inga passagerarplan som flög in.

Vad var det för plan då?

– Det var radiostyrda militärflygplan. Kollar man på passagerarlistorna så har alla koppling till militären eller regeringen i USA, de har väl blivit mutade.

Varför skulle USA göra så?

– Det skulle inte förvåna mig om de är ute efter världsherravälde. 

Du vill ju in i barn- och utbildningsnämnden i Hörby, borde dina teorier användas i skolan?

– Det borde ju nämnas på historielektioner. Att säga att det finns de som har alternativa teorier om detta.

Lyssna på intervjun med Wihlborg här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

Asienbörser backar rejält

Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.

Zelenskyj efterlyser samma hjälp som gavs Israel

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vädjar till allierade i väst att visa samma enighet gentemot Ukraina som uppvisades under Irans attack mot Israel. Intensiteten i ryska attacker kräver större enighet, säger han.

Kinas BNP växte mer än väntat

Den kinesiska ekonomin växte med 5,3 procent på årsbasis under det första kvartalet i år, mer än förväntat, enligt kinesisk officiell statistik.

Polis sköt när man greps efter mordförsök

1 timme sedan
Sent på måndagskvällen fick polisen larm från ett socialt boende i Upplands Väsby norr om Stockholm om en man som betedde sig hotfullt.