Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Men Stefan" – här är bussbolagets briljanta hån mot regeringen

- 17/04/2015, 09:47 -
1 av 4

Twitter

Tagit lite korta flygturer.
2 av 4

Tagit lite korta flygturer.

TT/SCANPIX SWEDEN / Johan Mikael Nilsson

Gustav Fridolin och Aida Hadzialic.
3 av 4

Gustav Fridolin och Aida Hadzialic.

CLAUDIO BRESCIANI / TT

Stefan Löfven.
4 av 4

Stefan Löfven.

AP/TT

Här är det klockrena hånet mot svenska ministrars flygvanor.

Under torsdagen kom det fram att våra ministrar tagit flyget mellan Arlanda och Bromma flygplats, två flygplatser som ligger rätt så nära varandra. Men inte tillräckligt nära för Löfven med gänget, tydligen.

Nu hånar Flygbussarna vår regeringen. Och vi snackar om ett briljant hån. I dag kan man se en annons i Dagens Nyheter som pryds med texten: "Men Stefan. Du verkar ha missat vår nya linje mellan Bromma Airport och Arlanda. Boka din biljett i vår app eller på flygbussarna.se nästa gång".

Marknadschefen Fredrik Thors berättar för Nyheter24 att de såg det ultimata läget att annonsera om den nya busslinjen mellan Bromma Flygplats och Arlanda.

– Det här var helt enkelt ett bra sätt att upplysa om den nya möjligheten som jag hoppas att även regeringens tjänstemän kommer att använda sig av, säger han.

Bildkälla: TT Bild

Thors tror att de flesta kommer att ta det hela med glimten i ögat, även regeringen. Han tror dessutom att både Gustav Fridolin och Stefan Löfven kommer välja bussen framför flyget i framtiden.

– Jag tror att alla politiker kommer att åka med oss och också andra människor, säger Fredrik Thors till Nyheter24.

Borde regeringen åka flygbuss istället för flyg?