Nazistparti läggs ner – så reagerar Flashback

- 11/05/2015, 19:02

tumblr

"Men vad fan, jag som delade ut en massa flygblad idag"

I den officiella SvP-tråden "Svenskarnas parti tråden, allt om SvP" på Flashback gick diskussionerna heta efter nyheten om att nazistiska Svenskarnas Parti kommer att läggas ner. Nyheter24 har koll på läget.

1. Vissa uttryckte djup sorg, med en smula förhoppning.

"Oavsett tycker jag att det är synd att SvP upplöstes. Mest för att jag vet hur många som hoppades och arbetade hårt för partiet. Jag hoppas dock att de som orkar, enar sig hos SMR och särskilt de som nu har erfarenhet av partiarbete."

Bildkälla

2. Många hoppades att militanta Svenska motståndsrörelsen skulle vara nästa stora grej. Andra var inte lika förhoppningsfulla

"Man är ju bra verklighetsfrånvänd om man tror att SMRs nya parti kommer att generera större intresse och mer framgångar än SvP."

Bildkälla

3. Det tog inte lång tid förrän "nu lämnar jag landet"-falangen uppenbarade sig. Ö-koloni here i come!

"Spelar ingen roll att partiet inte längre finns. White flight och gated communitys är framtiden. Nationalistisk revolution? Ledsen att göra er besvikna. Fokusera på att tjäna bra nog för att kunna låta era döttrar gå på privatskola istället. Köp ett hus på någon gammal ö-koloni. Där har ni en investering för framtiden."

Bildkälla

4. För vissa kom beskedet som en riktig kalldusch. Alltid surt att dela ut flygblad åt ett parti som är nedlagt.

"Men vad fan, jag som delade ut en massa flygblad idag"

Bildkälla

5. Vissa uttryckte sig väldigt... poetiskt.

"Ukrainavansinnet var som en decimetertjock träpåle som trycktes genom den av vitlök och vigvatten redan försvagade och skadade vampyrens bröstkorg. Det var den definitiva dödsstöten"

Bildkälla

6. Och kritiken mot partiledaren Stefan Jacobsson tog sig också poetiska vändningar:

"Kaptenen på fartyget, om det nu ens fanns en sådan, har med andra ord hela tiden skitit i att informera matroserna och stuvarna om att fartyget höll på att sjunka."

Bildkälla

7. Det uppstod snabbt en diskussion om man nu skulle gå till Sverigedemokraterna eller inte. Men man kan ju inte gå och rösta på ett "Judelakejparti" hur som helst..

"SD - vi pratar om partiet som hissar den israeliska flaggan på sin svenska valvaka. Självklart tänker jag bli medlem redan imorgon. Eller inte. Jävla judelakejparti."

Bildkälla

Brukar du hänga på Flashback?