- Foto: instagam/tt bild

Alice Bah Kuhnke hyllar Zara Larsson

Alice Bah Kuhnke backar Zara Larsson på Instagram.


#Backazara, taggen i sociala medier där svenska kändisar och artister uttrycker sitt stöd för Zara Larsson i hennes kamp mot näthatarna och rena idioter på nätet, fortsätter att sprida sig. Och nu har den till och med letat sig in i regeringen.

Det är ingen annan än kulturminister Alice Bah Kuhnke som hyllar popstjärnan på Instagram.

”Du är en underbart begåvad sångerska, en livs levande Lejonhjärta och en inspiration för oss alla. Tack för att du finns, statsrådet Ygeman och Bah Kuhnke ska bli mer som du”, skriver ministern på sin Instagram. Men på bilden fanns också inrikesminister Anders Ygeman.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
borde politikerna vara mer som Zara Larsson?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.