1 av 6
Isabella Löwengrip.
2 av 6
Isabella Löwengrip. - Foto: TT.
Moderaterna har öppnat upp för att förbjuda tiggeri.
3 av 6
Moderaterna har öppnat upp för att förbjuda tiggeri. - Foto: TT
Anna Kinberg Batra.
4 av 6
Anna Kinberg Batra. - Foto: TT
Fredrik Reinfeldt.
5 av 6
Fredrik Reinfeldt. - Foto: TT
Anders Björck.
6 av 6
Anders Björck. - Foto: TT

Efter tiggeriutspelet – nu sågar Blondinbella Moderaterna

Isabella "Blondinbella" Löwengrip skriver i sociala medier att Moderaterna inte längre är hennes parti efter besluten under helgens stämma.


Stjärnbloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip har länge varit öppen med sitt stöd för Moderaterna, bland annat sa hon 2014 till Aftonbladet att hon tänkte fortsätta rösta på partiet trots att dåvarande partiledaren Fredrik Reinfeldt enligt henne var "lite trött".

Bild: TT

Men nu verkar hon ha tröttnat. Under helgens stämma bestämde man sig bland annat för att driva frågan om att det ska bli möjligt att förbjuda tiggeri lokalt och dessutom för för att man vill införa tillfälliga uppehållstillstånd för flyktingar som söker skydd i Sverige.

Bild: TT

Något som Löwengrip tycks ta rejält avstånd från. På måndagsmorgonen twittrade hon nämligen om att Moderaterna inte längre är ett parti för henne.

Något som, föga förvånande, gör att hon sticker ut från flera partiveteraner som uttalat sig efter stämman. Bland annat menar förre försvarsministern Anders Björck att partiet "hittat hem".

– Det är en tillnyktring, som jag och många andra traditionella moderater välkomnar. Jag har väntat på det här väldigt länge. Moderaterna håller på att hitta tillbaka till sitt rätta jag, säger han till Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.