Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Filip och Fredrik kör egen valvaka: "Historiskt"

- 23/09/2016, 10:24
1 av 2

TT

2 av 2

TT

Riktigt goda nyheter för alla Filip och Fredrik-fans!

Nu har uppladdningen inför det amerikanska presidentvalet börjat på allvar. Två som är supertaggade är tv-duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Och nu står det klart att de båda ska ha en uppersittarkväll på Kanal 5 för att vaka in presidentvalet.

– Det blir en klassisk uppesittarkväll. Jag tror ändå att det kommer vara en av de mest spännande och intressanta nätterna i modern tid, säger Fredrik Wikingsson till Aftonbladet.

Filip och Fredrik ska se efter vem som vinner.

Kampen kommer att stå mellan republikanernas Donald Trump och demokraternas Hillary Clinton, och just nu ser det ut att bli otroligt jämnt. Wikingsson menar att det kommer bli en historisk natt oavsett vem som vinner.

– Här är det så tydligt att antingen så är det historiskt, att den första kvinnan någonsin blir president i USA. Eller så är det den mest problematiska kandidaten som någonsin funnits i USA. För många människor är han liksom satan, säger han till Aftonbladet.

Valet kommer att hållas den 8 november.

Valrörelsen i USA har varit ovanligt korkad och spektakulär i år. Bland annat har Donald Trump anklagats för att ha förgiftat Hillary Clinton tillsammans med Vladimir Putin, dessutom har Trump anklagat Barack Obama för att ha grundat terrororganisationen IS.