Lördag 3 Dec
Stockholm

Magnus, 22, har tatueringen som bara 8 procent av svenskarna gillar

. Foto: CUF

Om du verkligen vet vad du gillar kan du tatuera in det på kroppen. Det gjorde Magnus Ek, ordförande i Centerpartiets ungdomsförbund.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du någonsin gillat något så mycket att du tatuerat in det? Det är faktiskt inte helt ovanligt. En kille som älskade varmkorv gjorde den här tatueringen och en tjej som verkligen gillar GT tatuerade det här i pannan.

Magnus Ek, 22, är ordförande i Centerpartiets ungdomsförbund, CUF. På fredagen gick han till en tatueringsstudio och förevigade förbundets logga på underarmen.

– Jag utmanade mina medlemmar att om vi kommer över ett visst antal medlemmar 2015 skulle jag tatuera mig, berättar Magnus för Nyheter24.

Och ja, det lyckades. CUF har i dag nästan 3 000 medlemmar. Sett till opinionsläget i Sverige är det dock bara 8,3 procent som skulle vilja rösta på Centerpartiet och alltså kan sägas gilla tatueringen.

Nytatuerade Magnus är inte orolig att han kommer ångra sig.

– Jag tror risken är väldigt liten. Jag är grön liberal och tror inte jag kommer ändra de ståndpunkterna, säger han till Nyheter 24, och fortsätter:

– Jag tror inte det skulle hända, men om förbundet förändras kan tatueringen alltid stå för vad det är nu och den tid jag fick leda förbundet.

CUF:are brukar göra spännande grejer, innan det var det Frans som hävdade att Ebba Busch Thor ligger bakom 9/11.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Skulle du kunna tänka dig att tatuera något politiskt?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.