- Foto: SVT/TT

Anna Kinberg Batra om Davids frieri: ”Överraskade mig lite”

Det är faktiskt en ganska äcklig men ändå fin historia som ligger bakom David Batras frieri.


Anna Kinberg Batra, 47, och David Batra, 44, är ett av Sveriges kändaste par. Han är folkkär komiker och hon var fram tills nyligen partiledare för Moderaterna. 

Efter 15 år som gifta har de varit med om mycket tillsammans, men hur gick det egentligen till när de bestämde sig för att bli äkta makar? Det berättar Anna Kinberg Batra i fredagkvällens avsnitt av Skavlan. 

Det var under parets första gemensamma Indien-resa som David bestämde sig för att fria i den vackra staden Jaipur i norra Indien. Men det gick inte riktigt som han tänkt. 

– David blev magsjuk. Så vi tillbringar mycket tid på hotellrummet och det är inte så romantiskt alls. Där friar han faktiskt, under den här magsjukan, säger Anna Kinberg Batra i Skavlan. 

Men trots den lite märkliga metoden sa Anna Kinberg Batra ja. 

– Det överraskade mig lite faktiskt. Man har den här flickdrömmen om att han ska gå ner på knä och så. Han kunde visserligen inte stå upp, men det var inte som man fantiserat om. 

Anna Kinberg Batra berättade också om ett väldigt jobbigt och konstigt samtal med Annie Lööf – läs mer om det här!

Skavlan visas 21:00 på SVT1 på fredag kväll

/
Fint va?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kunderna rasar mot Bregott: "Så jävla uselt"

Polisen rapporterar om försvunnen person, Sundsvall

"Polisen söker iakttagelser av en försvunnen kvinna", skriver polisen på sin hemsida.

Palestinsk skatt har nått Västbanken via Norge

Med Norge som mellanhand har palestinska skattepengar kunnat betalas ut till Palestinska myndigheten (PA).

Kritik mot EU-nej till företagsansvar

I december enades EU-länderna och EU-parlamentet om hur företag ska tvingas ta ett större ansvar för miljön och mänskliga rättigheter över hela världen.

Full pott för Volvo-chefen – 62 miljoner

Lastbilsjätten AB Volvos vd Martin Lundstedt fick full pott på bonusutbetalningarna i fjol. Med grundlön och bonus landade hans totala ersättning på cirka 62 miljoner kronor, visar årsredovisningen.

Argentina förhandlar om nytt stödpaket från IMF

Argentinas regering förhandlar om ett nytt stödprogram med Internationella valutafonden (IMF), rapporterar Bloomberg med hänvisning till en högt uppsatt regeringskälla.