- Foto: Anders Wiklund/TT.

Förslag till uppgörelse mellan S och V är klart, enligt Ekot

Vänsterpartiet och Socialdemokraterna har kommit fram till ett förslag till uppgörelse, erfar Ekot. Vänsterpartiets partistyrelse ska ta ställning till förslaget under kvällen.


Ekot erfar att det nu finns ett färdigt förslag till uppgörelse mellan Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar och regeringen. Förslaget måste godkännas av Vänsterpartiets partistyrelse.

Imorgon ska riksdagen rösta om Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson ska bli Sveriges nya statsminister.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.