I guld!
1 av 4
I guld!
2 av 4
- Foto: TT Bild
3 av 4
- Foto: TT Bild
4 av 4
- Foto: TT Bild

OMG – nya MacBook kan köpas i guld

Alla som vill ha räcker upp en hand!


Under måndagen presenterades både Apple Watch och en ny MacBook. Och inte minst ett nytt färgval till den senare – ett guldigt färgval! 

Förhandsspekulationerna handlade mycket om lanseringen av en ny MacBook Air, men riktigt så blev det inte. I stället kommer den nya modellen helt enkelt kallas MacBook.

Den är tunnare och lättare än Air – väger bara drygt 900 gram, trots att Air har en skärm på 11 tum och den nya MacBook på 12. Dessutom har den nya högre upplösning, skriver Apple på sin hemsida.

Trots det ska batteritiden inte vara försämrad – utan batteriet ska hålla lika länge som på Air-versionerna. Det nya specialdesignade batteriet ska räcka till ungefär 10 timmar surfande. 

Den har inte heller någon fläkt, tack vare ny teknologi, skriver Apple på hemsidan.

[removed][removed]

Här presenterar Apples Jony Ive den nya designen:

/
/
Snygg, eller hur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kortare arbetsvecka testas i Köpenhamn

Pourmokhtari: Inte aktuellt med SD i regering

Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) vill inte sitta i en regering med Sverigedemokraterna efter nästa val.

Oscar Properties vd avgår

Oscar Proporties vd Carl Janglin avgår med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tyskland: It-slarv möjliggjorde rysk avlyssning

Rysslands avlyssning av ett hemligt samtal mellan höga befälhavare i tyska luftvapnet berodde på slarv från en av deltagarna, säger Tysklands försvarsminister Boris Pistorius.

It-attack mot avfallsbolag i Blekinge

Västblekinge Miljö AB – det kommunala bolaget för avfallshantering i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström – har drabbats av en it-attack, uppger SVT Nyheter. De anställda kan inte använda sin e-post och kommer heller inte åt fakturahanteringen eller kundadministrationen.

Totalstopp i tysk Teslafabrik efter brand

Det råder totalstopp i Teslafabriken utanför Berlin efter en brand som lett till ett omfattande elavbrott, rapporterar den tyska tidningen Maerkische Allgemeine Zeitung.