I höst händer det!
1 av 3
I höst händer det! - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Can´t wait!
2 av 3
Can´t wait! - Foto: TT NYHETSBYRÅN
WOOP!
3 av 3
WOOP! - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Tre nya iPhones kommer i år - här är modellerna

Det kan inte bli för många iPhones.


Det regnar män brukar man sjunga. Men nej. Det som regnar ner på oss är iPhones.

För Apple planerar att att släppa tre nya iPhonemodeller under hösten i år skriver sajten Digitimes – ja ni hörde rätt, tre nya iPhones!

De ska få de inte helt oväntade namnen iPhone 6S, iPhone 6S Plus och iPhone 6 C. Och den sistnämnda kommer vara lite mer speciell än de andra – den kommer ha en 4-tumsskärm. Det vill säga, den kommer att vara i typ samma storlek på skärmen som på iPhone 5 och iPhone 5S.

Förses med glas som tål slag

Alla modellerna ska förses med LTPS-skärmar, precis sådana som används i dag. Dessutom ska de förses med så kallade "Gorilla Glass," ett glas som är extra slag- och reptålig. Perfekt för den som gillar att slänga mobilen i marken titt som tätt.

Bildkälla

Nya chip

Och när man inte trodde att det kunde bli bättre – för den som är tekniknörd i alla fall – så kommer 6S-modellerna ha ett nytt A9-chip. Medan iPhone 6C ska ha ett A8-chip som används i dagens iPhone-sexor, skriver Digitimes.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är hoten mot lägre ränta

Kraftigt ned i Japan

Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.