Min Alakazam är bättre än din.
Min Alakazam är bättre än din. - Foto: nintendo

Nintendo släpper mobilt Pokémon – och det ser awesome ut

Äntligen kommer du kunna fånga Pokémon på riktigt!


Att Pokémon inte finns på riktigt är en sorg som de flesta av oss någon gång haft riktigt svårt att hantera. Men om din dröm alltid har varit att traska runt med ett gäng pokebollar i skärpet i kampen för att fånga alla, så har kommer snart Nintendo att låta din dröm att gå i uppfyllelse. Typ.

Bild:Youtube

Säg hej till Pokémon Go – ett nytt spel till iPhone och Android, där du letar upp Pokémon i din omgivning med hjälp av GPS:en på mobilen. När appen känner av att en Pokémon är i närheten kan du se det på skärmen, och sen ska det funka precis som i det klassiska spelet, där du slåss mot det vilda monstret för att sedan fånga den.

Bild:Youtube

Av trailern att döma kommer du även kunna utmana folk som är i närheten som har Pokémon Go, och du kommer även kunna kolla på när andra battlar. Hur taggad blir man inte?!

Bild:Youtube

Med andra ord: Allt du någonsin drömt om kommer att bli sant. Enligt trailern (som ser helt fantastisk ut) kommer spelet komma ut 2016, och vara helt gratis!


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.