Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Den nya Facebook-chattens uppdatering är fantastiskt peppig

- 18/12/2015, 17:35 -
Så peppigt!
1 av 3

Så peppigt!

FAKSIMIL

Hehe.
2 av 3

Hehe.

FAKSIMIL

Om man klickar på kontakten så kan man ge smeknamn, byta färg och välja emoji för chatten.
3 av 3

Om man klickar på kontakten så kan man ge smeknamn, byta färg och välja emoji för chatten.

FAKSIMIL

Den nya uppdateringen av appen Messenger är full av godsaker för dig som älskar emojis, smeknamn och färger.

Den senaste uppdateringen av appen Messenger är en färgsprakande julklapp för dig som älskar att chatta. Appen används ju för att hantera privata chatter och gruppchatter som man har med andra Facebook-användare.

Efter uppdateringen kan man bland annat välja vilken färg som chatten ska ha. Lite roligare är att man kan ge folk smeknamn, vilket både kan vara smidigt och roligt. Exempelvis om man har olika uppgifter innan julbaket kan man få smeknamnet "lussekatten".


Gillar man färger och rörliga emojis innehåller också uppdateringen att man kan välja vilken emoji som ska representera chatten. Väljer man hjärtat så exploderar en stor mängd hjärtan upp i flödet. Som man också kan röra med fingret och flytta på. Och det är så peppigt. Om man alltså klickar på kontakten så kan man ge smeknamn, byta färg och välja emoji för chatten.