Den nya Facebook-chattens uppdatering är fantastiskt peppig

Den nya uppdateringen av appen Messenger är full av godsaker för dig som älskar emojis, smeknamn och färger.


Den senaste uppdateringen av appen Messenger är en färgsprakande julklapp för dig som älskar att chatta. Appen används ju för att hantera privata chatter och gruppchatter som man har med andra Facebook-användare.

Efter uppdateringen kan man bland annat välja vilken färg som chatten ska ha. Lite roligare är att man kan ge folk smeknamn, vilket både kan vara smidigt och roligt. Exempelvis om man har olika uppgifter innan julbaket kan man få smeknamnet "lussekatten".


Gillar man färger och rörliga emojis innehåller också uppdateringen att man kan välja vilken emoji som ska representera chatten. Väljer man hjärtat så exploderar en stor mängd hjärtan upp i flödet. Som man också kan röra med fingret och flytta på. Och det är så peppigt. Om man alltså klickar på kontakten så kan man ge smeknamn, byta färg och välja emoji för chatten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kul uppdatering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.