Kommer nya iPhone 7 hålla för det här testet? iPhone 6s gör det inte

Alla snackar om iPhone 7 just nu, Apples nya telefon som väntas komma till hösten. Men än så länge får vi hålla tillgodo med iPhone 6s och det är ju lika bra det men telefonen måste testas.


Varje vår är det samma sak, alla spekulerar om Apple och en ny iPhone. Till hösten kommer förmodligen nya iPhone 7 och ryktena är redan igång. Nu har vi iPhone 6s och det är ju nog så bra men telefonen måste ju provas.

Gänget bakom TechRax har skämt bort oss med helt galna tester, det har lagt telefonen i lava och kört över den med en motorcykel. Den här gången testar de att elda på den med magnesium som brinner med väldigt hög temperatur.

Kolla in klippet för att se hur det gick.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

AI kliver in i Instagram och Facebook

"Sträck på dig" – förhandla med banken

Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bollebygd: Polisen rapporterar om knivlagen

1 timme sedan
"Stationsvägen, Bollebygd centrum", skriver polisen på sin hemsida.

Kanarieöarna kokar – protesterar mot massturism

1 timme sedan
Missnöjet sjuder i semesterparadiset. Vissa hungerstrejkar. Tusentals andra kommer att delta i protester på Kanarieöarna – där lokalbefolkningen har fått nog av ohållbar massturism.