Tisdag 11 Maj
Stockholm

Bild på nya iPhone 7 har läckt – här är de största förändringarna

Ännu en bild på den kommande iPhone 7 verkar ha läckt.
1 av 5
Ännu en bild på den kommande iPhone 7 verkar ha läckt. Foto: TT Nyhetsbyrån
Bilden verkar bekräfta det som tidigare ryktats om den nya telefonen.
2 av 5
Bilden verkar bekräfta det som tidigare ryktats om den nya telefonen. Foto: TT Nyhetsbyrån
Nämligen att den kommer att se nästan exakt likadan ut som den senaste versionen.
3 av 5
Nämligen att den kommer att se nästan exakt likadan ut som den senaste versionen. Foto: TT Nyhetsbyrån
Den största skillnaden mellan iPhone 6 och 6s är att Apple har flyttat på antennlinjerna – från telefonens baksida till dess sidor i stället, något som också verkar ha hängt med här.
4 av 5
Den största skillnaden mellan iPhone 6 och 6s är att Apple har flyttat på antennlinjerna – från telefonens baksida till dess sidor i stället, något som också verkar ha hängt med här. Foto: Nowhereelse.fr
Bilden visar också att den nya iPhonen verkar ha en mycket större kameralins på baksidan. Enligt rykten ska Apple ha stora planer för sin kamera till den kommande modellen.
5 av 5
Bilden visar också att den nya iPhonen verkar ha en mycket större kameralins på baksidan. Enligt rykten ska Apple ha stora planer för sin kamera till den kommande modellen. Foto: Nowhereelse.fr

Det börjar att dra ihop sig inför släppet av nya iPhone 7. I september är det dags. Men redan nu verkar en bild ha läckt på den nya telefonen.

Kommentera (26)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ännu en bild – den här gången kanske den bästa hittills – på den kommande iPhone 7 verkar ha läckt via en fransk blogg.

Bilden verkar bekräfta det som tidigare ryktats om den nya telefonen, nämligen att den kommer att se nästan exakt likadan ut som den senaste versionen.

Bildkälla: Nowhereelse.fr

Även om bilden bara visar baksidan av mobilen, som också antagligen endast är prototyp av den nya telefonen, går det ändå att se vissa förändringar.

Den största skillnaden mellan iPhone 6 och 6s är att Apple har flyttat på antennlinjerna – från telefonens baksida till dess sidor. Syftet är att linjerna ska synas mindre och inte förstöra den blanka metallytan på telefonens baksida.

Bildkälla: Nowhereelse.fr

Bilden visar också att den nya iPhonen verkar ha en mycket större kameralins på baksidan. Enligt rykten ska Apple ha stora planer för kameran till den kommande modellen. Bland annat sägs det att den större plus-modellen kommer att ha en kamera med dubbellins, något som ska möjliggöra kameran att ta ännu mer detaljerade bilder.

Även kamerautbuktningen på telefonens baksida verkar ha blivit större. Den verkar vara både djupare och bredare, rapporterar Independent.

Men om de största ryktena om den kommande iPhone 7 stämmer – som till exempel att uttaget för hörlurarna kommer att försvinna från telefonens undersida, går inte att bekräfta med hjälp av den här bilden.

Om inga nya bilder läcker får vi helt enkelt vänta till september då den nya iPhone 7 är tänkt att släppas.

Ska du köpa iPhone 7?
Tack för din röst!
Kommentera (26)
Kopiera länk
Dela