1 av 2
2 av 2

9 saker vi vet om nya iPhone 7

På onsdag kommer Apple presentera sin nya lur, den efterlängtade iPhone 7. Många rykten snurrar runt på nätet, vi har samlat de hetaste.


Som vanligt när Apple kallar till presskonferens och det ryktas om ny telefon så går hela internet i taket. Den här gången gäller det nya iPhone 7 som förväntas visas upp under onsdagen. Experterna kommer med sina idéer om hur den nya telefonen kommer se ut, hur den kommer fungera och vilka nya funktioner vi kan vänta oss.

Nyheter24 har samlat ihop de hetaste ryktena just nu, vissa anses vara mer eller mindre bekräftade, andra kanske fortfarande får tas med en nya salt.

Kolla in videon här ovan för det senaste om nya iPhone 7.

När Apple släpper ny lur brukar priset på de gamla sjunka. Så nu är det läge att slå till på en iPhone 6s, kolla in bra priser här!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.


/
/
Relaterat
Kommer du köpa nya iPhone 7?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Charkiv: Skolan måste flytta under jord

Svenskarna köpte mindre mängd mat

Svensken får en allt mindre matkasse med sig hem från affären, men betalar betydligt mer för den. Enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån SCB är volymminskningen 2022 större än något annat år, samtidigt som matpriserna stiger.

Mordet på Tove: Johanna Leshem Janssons advokat anmäler hovrättsdomarna för jäv

Clea Sangborn, som försvarar den morddömda 20-åringen i Tove-fallet, jävsanmäler domarna som ska döma i hovrätten. Det rapporterar P4 Jönköping.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Lindesberg

"En trafikolycka singel har inträffat på Lv 249.", skriver polisen på sin hemsida.

Odramatiskt räntebesked i Australien

Australiens centralbank väljer den väntade linjen och låter styrräntan vara kvar på 4,1 procent. Centralbanken RBA har höjt styrräntan med fyra procentenheter sedan maj förra året men de senaste fyra månaderna har den fått vara oförändrad.

Röda siffror väntar i börsöppningen

Då handeln inleds väntas en nedgång, av förhandeln på IG Market att döma. Även andra ledande börser i Europa ser ut att backa.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.