Nu kan du använda fingret som telefon – iPhone kan slänga sig i väggen

- 16/09/2016, 14:26 -

Vår barndomsdröm går i uppfyllelse! Det här är inget skämt, den här prylen finns och fungerar, du kan prata rakt i handen.

Innan man hade en riktig telefon som barn så fick handen duga, in med fingret i örat och plötsligt kunde man prata med vem som helst.

Sen har hela livet gått ut på att släpa runt på en riktig telefon och det var inte alls så kul som man trodde det skulle vara. Även om den nya iPhone 7 verkar fin.

Men nu är alla böner hörda och den coolaste prylen är här på riktigt! Nu kan du svara i telefon genom att sätta pekfingret i örat!

Det är de smarta uppfinnarna på företaget med det märkliga namnet SGNL som faktiskt tagit fram ett armband där du just kan svara i telefon med fingret. Det går också att koppla bandet till exempel en Apple Watch.

Det här är så coolt att vi inte vet vart vi ska bli av! SGNL ligger just nu uppe på Kickstarter, de har redan nått sina mål och tänker leverera de första armbanden i början av 2017. Runt 1000 kronor kommer bandet kosta. Du behöver ju såklart äga en smartphone också men den kan numera stanna i fickan när det ringer.