Saknar du Nokia 3310?
1 av 2
Saknar du Nokia 3310? - Foto: Pixabay/TT
Här är några uppgifter om hur den nya kommer att vara.
2 av 2
Här är några uppgifter om hur den nya kommer att vara. - Foto: TT

Uppgifter: Så kommer nya Nokia 3310 se ut

Har du saknat Nokia 3310? Här är lite uppgifter om hur telefonen kan komma att se ut.


Nokia 3310, telefonen som många älskade och hade. Och något utav det bästa med den (förutom att den typ aldrig gick sönder) var väl ändå att spela Snake?

Nyheter24 har tidigare skrivit om att en återlansering av Nokia 3310 planeras av finska HMD Global Oy som äger rättigheterna till mobilen.

Nu har det även kommit uppgifter om hur pass annorlunda den kommer att vara från den gamla klassiska godingen, skriver Metro UK.

Det sägs att telefonen kommer att ha slimmats ner en aning och även vara lite ljusare. Kanske kommer den även att ha en färgskärm, men dock inte med så hög uppläsning eftersom batteriet ska kunna hålla längre.

Telefonen förväntas inte ha Android som operativsystem och enligt Vtech så kommer designen att vara i stort sett som den gamla.

Nästa vecka kommer HMD Global Oy ha ett lanseringsevent i Barcelona, och vi antar att mer information kommer att dyka upp då.

HMB Global Oy förväntas att komma med fyra ny modeller och en av dem ska då vara den nya Nokia 3310, som sägs vara en slags hyllning till den tidigare favorittelefonen, skriver Metro UK.

Du kanske också vill testa dina kunskaper och se om du ser vilken telefon det är när loggan är blurrad? Det kan du göra här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du en Nokia 3310?
Tack för din röst!