Dags att avreagera sig lite!
1 av 3
Dags att avreagera sig lite! - Foto: Pixabay/TT/Facebook
Wtf!
2 av 3
Wtf! - Foto: Pixabay
Bra eller dåligt?
3 av 3
Bra eller dåligt? - Foto: Facebook/N24

Nu kan du reagera på allt på Facebook

Snart behöver du aldrig skriva ett ord till om det går i den här takten! Facebook inför nämligen reaktioner även på kommentarer.


Åh, vad skönt det är att bara klicka på en knapp för att visa sitt missnöje (eller glädje för alla optimister där ute). Att Facebook infört reaktioner istället för bara en "gilla-knapp" är gamla nyheter. Läs mer här om du behöver fräscha upp ditt minne lite.

Nu går Facebook ett steg längre med sina "reaktionsemojis". Nu kan du nämligen reagera argt, skrattande, älskvärt, ledset och förvånat även på kommentarer som gjorts på ett inlägg. Det var The Verge först med att uppmärksamma.

Funktionen lanserades idag, torsdagen den 4 april, och fungerar än så länge bara på desktop. Men det lär inte dröja länge innan funktionen finns även på mobilen. Bara vänta och se.

På ett sätt så har man faktiskt saknat den här funktionen lite grann, men samtidigt så dröjer det väl inte länge innan man kan reagera på en reaktion – och sedan aldrig mer behöva skriva ett ord. Reaktioception.

Frågan är vilken strategi som alla troll kommer ha. Spamma med arga symboler eller kommer de att bli spammade av samma metod?

Eller stryk det. Den största frågan är: när kommer ogillaknappen? När?!

Läs också om när Facebook införde en "hemlig" reaktionssymbol – eller minns du vilken reaktionsemoji som Facebook dissade inför lanseringen världen över?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Prova en reaktion nedan:
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

1 timme sedan
Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.