Det här knepet är helt magiskt.
1 av 2
Det här knepet är helt magiskt. - Foto: Pixabay
Såhär gör du!
2 av 2
Såhär gör du!

Så höjer du ljudet till "mer än max" på iPhone

Har du lågt ljud på din iPhone? Eller vill du kanske bara höja ljudet så mycket det går? Fastän man tror att ljudet är maxat så finns det faktiskt sätt man kan höja volymen på än mer. Så här gör du!


Alla har väl någon gång varit med om att volymen på iPhone inte riktigt varit tillräckligt. Till exempel på förfesten, på stranden eller i bilen. Men det finns hjälp att få för den som vill maxa ljudet på mobilen.

Du ska inte nöja dig med låg volym på din iPhone. I alla fall inte om du inte vill ha låg volym, såklart. Det här knepet vi har hittat åtgärdar låg volym i iPhones högtalare och även dåligt ljud i airpods.

Hemliga knepet för att maxa volymen

Det är twitter-användaren TheBaeMarcus som skrivit om hur man höjer volymen, och inlägget har fått superstor spridning de senaste dagarna. 

Det här funkar bara om du spelar musiken i Apples Music-app, men vi kommer även snacka Spotify senare i artikeln. 

Gå i på mobil-inställningarna. Välj Music-appen. Tryck på "Equalizer". Välj sedan "Sen kväll". 


Ljudet höjs nu litegrann och du får ut absolut högsta volym på din iPhone.

Det här knepet kan användas av alla oavsett vilken iPhone-modell man har. Testa du också om du har problem med låg volym på telefonen.

Du kan ändra på Spotify också

Om du har Spotify kan du gå in på inställningar (i Spotify-appen), uppspelning och sedan equalizer. Där finns flera olika alternativ för att få ut mer av ljudet beroende på vad du är ute efter. 

Notera dock att på Spotify är skillnaden inte lika stor som i Music-appen, om du inte lyssnar med hörlurar. Då är det större sannolikhet att du märker av ökad volym och bättre ljud.

Det finns alltså bra sätt att få ut ökad ljudvolym i din iPhone, bara genom att ändra inställningarna.

På tal om iPhone. Har ni sett det här kusliga klippet på den oförklarliga bilden i Julian Cavaleros telefon? Kan det spöka i teknik? Vi kan inte vara säkra. Vad tror du?

Mer: Julian hittade ett "spöke" i sin iPhone – kolla klippet här nedanför!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du om detta?
Tack för din röst!