Ögonblicket när Julian hittar ett spöke i sin iPhone

Telefonen var helt ny när Julian Calavero gjorde sin obehagliga upptäkt. Än har ingen lyckats förklara bilden.


En ny iPhone är alltid kul men för Julian Calavero blev upplevelsen mest obehagligt. När han packat upp luren och fått igång den bestämde han sig för att testa kameran.

Då upptäcker han att det redan finns en bild på telefonen, nere i vänstra hörnet ser han en bild som får honom att reagera. Bilden föreställer en person som ser ut att sova eller något ännu värre.

Det spöklika är att bilden inte går att klicka på som vanligt och den syns inte heller i kamerarullen på telefonen. När Julian gick till Apples butik ville de inte hjälpa honom hävdar han i sin video, skriver brittiska Metro.

Julian Calavero satte ihop en video om sin skrämmande upptäckt och den har nu setts av över 2 miljoner. Han har fått flera förslag på vad det här kan vara och den bästa idéen just är att det är nån programmerare som skojat. Vad som är sant kommer vi nog aldrig få veta.

Frågan är nu om den här "buggen" eller spöket kommer följa med till iPhone 8? Vi har kollat lite på vad vi vet om telefonen Apple tänker släppa 2017.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.