Ögonblicket när Julian hittar ett spöke i sin iPhone

- 25/05/2016, 14:53 -

Telefonen var helt ny när Julian Calavero gjorde sin obehagliga upptäkt. Än har ingen lyckats förklara bilden.

En ny iPhone är alltid kul men för Julian Calavero blev upplevelsen mest obehagligt. När han packat upp luren och fått igång den bestämde han sig för att testa kameran.

Då upptäcker han att det redan finns en bild på telefonen, nere i vänstra hörnet ser han en bild som får honom att reagera. Bilden föreställer en person som ser ut att sova eller något ännu värre.

Det spöklika är att bilden inte går att klicka på som vanligt och den syns inte heller i kamerarullen på telefonen. När Julian gick till Apples butik ville de inte hjälpa honom hävdar han i sin video, skriver brittiska Metro.

Julian Calavero satte ihop en video om sin skrämmande upptäckt och den har nu setts av över 2 miljoner. Han har fått flera förslag på vad det här kan vara och den bästa idéen just är att det är nån programmerare som skojat. Vad som är sant kommer vi nog aldrig få veta.

Frågan är nu om den här "buggen" eller spöket kommer följa med till iPhone 8? Vi har kollat lite på vad vi vet om telefonen Apple tänker släppa 2017.