Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4093
reaktioner idag

Man sa att han slutat röka – blev avslöjad av Google

En man blev tagen på bar varning när han smygrökte utanför huset. Han hade inte räknat med att bli fångad på bild av Google.

Vill du smygröka för familj och vänner.

Då är det viktigt att hålla utkik efter Google.

Så att du inte fastnar på bild.

Alla som röker och har försökt sluta vet hur svårt det kan vara. Det händer, mer än sällan, att en faller tillbaka. Eller att en röker lite i smyg för att en har lovat familj och vänner. Då gäller det att vara smidig...

Google åker runt i bilar och tar bilder för att samla in till "street view". Det gör att en kan se kartor från gatunivå. Det händer att människor fastnar på det här bilderna. Vi har tidigare skrivit om 16 sjuka saker som fastnat på "street" view

En man vid namn Donald Ryding, 58, hade lovat att sluta röka. Hans fru Julie Ryding hade hört att Google-bilen var i närheten av deras hus i England och bestämde sig för att se om hon kunde se deras hus på kartan, skriver The Telegraph. 

Och ja deras hus var mycket riktigt med. 

Bildkälla: Google

Men det var också Donald. Han stod och rökte utanför huset och frun kunde då direkt visa honom att han minsann inte hade slutat röka som han lovat. 

– Jag kunde inte tro det. Men det var ingen idé att neka nu när vi verkligen sett honom röka, säger Julie till The Telegraph. 

Som sagt. Ska du smygröka så måste du vara smidig. 

Se också videon om mysteriet som löstes tack vare Google view

Läs också om hur många läkare som tycker att rökare får skylla sig själva om de blir sjuka

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Studie: Rökning är den mest avtändande ovanan