Tisdag 27 Sep
Stockholm

10 appar du behöver för att bli mer effektiv i höst

Det finns så sjukt många smarta appar.
Det finns så sjukt många smarta appar. Foto: Pixabay

Har du svårt att organisera och hålla reda på dina sysslor? Här är apparna du behöver för att organisera ditt liv i höst.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carrot 

Denna app är utformad som ett spel som går ut på att du utför de sysslor du planerat för dagen. Gör du det blir appen belåten och struntar du i sysslorna blir appen besviken och arg. Spelet är beroendeframkallande vilket i och för sig gör dig väldigt effektiv.

Ladda ner Carrot till iOS här

Agenda

Här kan du skapa separata scheman för jobb och fritid som du sedan kan se i separat eller sammanlagd vy. Det som skiljer denna app från andra schema-appar är att du kan bifoga platsen där aktiviteten äger rum. Appen räknar sedan ut åt dig hur lång tid det tar för dig att ta dig dit från den platsen du befinner dig på just då. 

Ladda ner Agenda till iOS här

7 min workout

Hinner du inte träna? Tänk om. Den här appen är utformad för de som har ett fullspäckat schema och träningspassen är därför endast 7 minuter långa. Nu finns det inga ursäkter längre!

Ladda ner 7 min workout till iOS här. Ladda ner 7 min workout till Android här

Wikihow

Allt går så mycket fortare om man vet hur man gör. Det finns tur nog en app för det. Wikihow har instruktioner för allt, hur man byter däck eller hur man slår in paket på rätt sätt. 

Ladda ner Wikihow till iOS här. Ladda ner Wikihow till Android här

Todoist 

Appen hjälper dig att organisera din att göra-lista. Du kan rada upp sysslor i prioriteringsordning och på så sätt får du en god översikt över vad som behövs göras. 

Ladda ner Todist till iOS här. Ladda ner Todoist till Android här

Bildkälla: Pixabay

Any.do 

Any.do hjälper dig att hålla koll på din att göra-lista genom att skicka påminnelser. Du kan lägga till punkter via röstkommando och dela listor med familjemedlemmar exempelvis. På så sätt är det lätt att dela upp sysslor i hemmet. 

Ladda ner Any.do till iOS här. Ladda ner Any.do till Android här

Task Runner

Orkar du inte putsa fönstren? Genom Task Runner kan du annonsera ut sysslor till det pris du är beredd att betala. Sedan får du alternativ på personer, godkända av företaget, som kan tänka sig utföra uppdraget. Det finns dock ingen garanti på att personen är professionell, men du slipper göra det själv i alla fall. 

Ladda ner Task Runner till iOS här

Last Pass

Slipp leta efter dina lösenord igen. Appen kommer ihåg alla dina lösenord och samlar dem på samma ställe. Supersmart!

Ladda ner Last Pass till iOS här. Ladda ner Last Pass till Android här

Pocket

Den här appen är till för dig som gärna bläddrar bland intressanta nyhetsartiklar, men aldrig finner tiden att läsa dem. Du kan spara de artiklar du gärna skulle vilja läsa i appen Pocket till ett senare tillfälle. 

Ladda ner Pocket till iOS här. Ladda ner Pocket till Android här

Bracket Free Time Calendar Agenda

Den här appen kopplas samman med din kalender så att du kan se när du har ledig tid. Om du vill boka en läkartid kan appen leta upp när du har tid över i din kalender. Du kommer aldrig mer behöva bläddra i kalendern för att boka möten och dubbelbokning är ett minne blott.

Ladda ner BFTCA till iOS här

TV: Här är apparna som räddar din ekonomi

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du använda någon av de här apparna?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.