Den nya piercingtrenden har fått många att boka tid för att smycka sin kropp på sistone.
Den nya piercingtrenden har fått många att boka tid för att smycka sin kropp på sistone.

Här är nya piercingtrenden – som kan vara riktigt farlig

Den här typen av piercing har snabbt blivit populär, men nu vägrar flera piercare att göra den. Varning för starka bilder.


Det var längesedan tatueringar och piercings var omodernt, men på senare år är det hetare än någonsin. Och i takt med att intresset växer, så ökar folks kreativitet när det kommer till udda ställen att pierca.

Joel här tar nog priset i att vara extrem. Herregud.

Men det finns en typ av piercing som du faktiskt bör undvika. Varningen kommer från en professionell piercare.

Det är TJ Cantwell, som jobbar på Studio 28 i New York, som vill skicka en skarp varning till alla som är det minsta sugna på att skaffa sig en så kallad "snake piercing" i tungan.


Just den här piercingen vägrar han göra, eftersom att den är "oerhört riskabel".

Piercingen, som alltså ser ut som två ormögon på vardera sida av tungan, ger intrycket av att vara två separata piercingar. Men faktum är att piercingen består av en slags stång som träs in horisontellt i tungspetsen.


Risken med det ingreppet är att de två muskler som tungan är uppbyggd av inte längre kan röra sig fritt, som de är tänkta att göra.


Dessutom innebär piercingen en extra skaderisk eftersom att den ligger och skaver mot baksidan av tänderna.


– Jag kan nästan garantera att en kund som gör en snake-piercing kommer få problem med tandköttet, skador på tänderna och en förskjutning av piercingen som leder till att den måste plockas ut och sen lämnar efter sig ett riktigt hemskt ärr, säger TJ Cantwell, till Bustle.

Såhär kan ett ärr se ut när piercingen har tagits ut. Inte så fräscht va?

Med andra ord kan det nog vara smart att tänka efter en gång extra innan du blir biten av den senaste piercingtrenden.


Någon annan som också borde ha tänkt efter en gång extra, var Michael som blandade LSD med hostmedicin och gav sig på årets sjukaste "räddning" av en hund.

Eller för den delen Rich, som blev så svartsjuk att han tog ut ilskan på sin flickväns dildo. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någon piercing?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.