Flickan klarade sig oskadd.
Flickan klarade sig oskadd. - Foto: Stella Pictures och Gorm Kallestad/TT

Två män jagas – försökte kidnappa tvåårig flicka

En tvåårig flicka utsattes för ett kidnappningsförsök under en promenad med sin mamma i brittiska Ringwood. Tack vare familjens hund kunde flickan återförenas med sin mamma – men de misstänkta gärningsmännen är fortsatt på fri fot.


Det var vid 10.40-tiden på onsdagen som en tvåårig två främmande män försökte kidnappa en tvåårig flicka under en promenad i Ringwood i södra England, rapporterar ITV.

Enligt flickans mamma slet plötsligt en av männen flickan ifrån henne och sprang iväg med tvååringen i sina armar. 

Familjens hund, som också var med under promenaden, tog då upp jakten och lyckades springa ikapp mannen som bar på flickan. När hunden bet honom vid upprepade tillfällen i benet släppte han till slut flickan.

Polisen söker fortfarande efter gärningsmännen

Men de misstänkta gärningsmännen, som enligt vittnesmål ska vara i 30-årsåldern, kunde fly från platsen och är fortsatt på fri fot. Nu pågår en intensiv jakt efter de två männen.

– Våra poliser genomför omfattande utfrågningar i området, med dörrknackning, analys av övervakningskameror och flera patruller som rör sig vid platsen för att skapa trygghet, säger kriminalinspektören Janine Bradley, enligt ITV.

Polisen uppmanar alla som kan ha information om kidnappningen, som skedde "mitt under ljusa dagen", att kontakta dem.

Senaste nytt

Opec väntas minska produktionen

Polisen i Örebro rapporterar om stöld

"Man misstänks för stöld på en livsmedelsbutik i Örebro under eftermiddagen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om stöld, Hallsberg

"Man gripen för att ha stulit varor på en livsmedelsbutik i Hallsberg", skriver polisen på sin hemsida.

Här är yrkena med 40 000 i månadslön – där du får jobb direkt

Är du på jakt efter nytt jobb? Eller funderar du på att börja plugga? Här är fem yrken med krav på högskoleutbildning, med mycket goda chanser till jobb.

Avslöjandet: Så Dålig är luften i din bil – medför flera hälsorisker

Luftföroreningarna på hårt trafikerade vägar letar sig in i våra bilar enligt en ny studie, vilket medför flera betydande hälsorisker.

Lavrov lamslog hotat OSSE

Den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE:s möte i Nordmakedonien var på grund av den ryska närvaron delvis lamslaget redan när det inleddes på torsdagen.