Mamma misstänks ha dödat treåring med blekmedel
Joanne Zephir ska ha skyllt på att en trollformel fick henne att skada barnen. - Foto: Osceola County Sheriff's Office och Mary Altaffer/TT

Mamma misstänks ha dödat treåring med blekmedel

Publicerades: 12 Maj 2022, 21:57, Uppdaterades: 13 Maj 2022, 01:30

En kvinna i Florida greps efter att ha tvingat sina två små döttrar att dricka blekmedel, varpå en av dem dog, uppger polisen. Mamman ska ha skyllt på att en trollformel fick henne att skada barnen.


Joanne Zephir, 36, erkände för polisen i Poinciana, Florida, att en “voodoo-trollformel” var det som gjorde att hon tvingade sina döttrar, tre och åtta år gamla, att dricka blekmedel, rapporterar New York Post. 

Hon hävdade att besvärjelsen fick henne att skada båda sina barn. 

Mamma misstänks ha tvingat sina barn att dricka blekmedel 

Polisen hittade Zephir medvetslös i förarsätet i ett fordon parkerat vid en kyrka i Poinciana. Den yngre flickan hittades också i baksätet och den äldre dottern hittades på en väg nära kyrkan. 

Alla tre fördes till sjukhus där treåringen dödförklarades. Nu förväntas Zephir åtalas för ett fall av mordförsök och ett fall av grov barnmisshandel, skriver New York Post

Relaterat
Senaste nytt

Sverige inte redo för framtida solcellsavfall

Nytt åtal mot Donald Trump

USA:s expresident Donald Trump säger att han åtalas i samband med en federal utredning.

Spökgarn ska städas bort från svenska vatten

1 timme sedan
På tio platser kring Sveriges kuster ska städinsatser genomföras för att samla in de fiskeredskap som förlorats i sjöar och hav, uppger Havs- och vattenmyndigheten (Hav) i ett pressmeddelande.

Frankrike i chock efter knivdådet

3 timmar sedan
Läget är fortsatt kritiskt för de fyra barn som attackerades av en man i Annecy. Gärningsmannen har uppehållstillstånd i Sverige, men hade enligt den franske inrikesministern nekats asyl i Frankrike.

Expert om migrationspakten: En urvattnad framgång

3 timmar sedan
EU:s medlemsländer har slutligen enats om en framtida asyl- och migrationspolitik. Det har varit oenighet sedan flyktingkrisen 2015. Det är en stor förhandlingsframgång i dag, säger Bernd Parusel, expert på EU:s migrationspolitik.

USA stoppar all mathjälp till Etiopien

igår 22:14
USA:s biståndsorgan Usaid har stoppat all mathjälp till Etiopien, efter att en intern utredning visat att livsmedelsbistånd avsett för miljoner hungriga människor har förskingrats i "utbredd" skala.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.