Kvinnan anmäldes som försvunnen den 6 maj.
Kvinnan anmäldes som försvunnen den 6 maj. - Foto: Stella Pictures

Fyrbarnsmamma hittad död i baklucka – ingen misstänkt gripen

En 24-årig fyrabarnsmamma, hemmahörande i amerikanska Dickinson, anmäldes som försvunnen av sina anhöriga den 6 maj. Nu har kvinnan ifråga hittats död i en baklucka.


Den 24-åriga kvinnan, som hade fyra barn under tio år, sågs senast strax utanför Texas City den 5 maj och när hennes mamma inte hört av henne på över 24 timmar kontaktade man polisen och anmälde kvinnan som försvunnen.

– När jag försökte ta reda på varför hon inte svarade gick det direkt till röstbrevlådan och jag kunde inte lokalisera henne via spårningsappen på våra mobiltelefoner. Jag började må fysiskt illa, har kvinnans mamma berättat för ABC13.

Kvinnan hittad död i baklucka

Det var inte förrän i förra veckan som polisen hittade kvinnan i en baklucka på en bil som stått parkerad under flera dagar i ett kvarter i Texas City. Upptäckten gjordes efter att förbipasserande och boende i området larmat om en lukt – som de menade påminde om lukten av förruttnelse – från bilen ifråga.

Någon dödsorsak har ännu inte fastställts, enligt ABC13, och polisen har ingen misstänkt i ärendet. 

USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

1 timme sedan
En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

1 timme sedan
Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

1 timme sedan
Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

2 timmar sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.