Julissa Thaler från Minnesota misstänks ha dödat sin sexårige son Eli Hart.
Julissa Thaler från Minnesota misstänks ha dödat sin sexårige son Eli Hart. - Foto: Hennepin County Jail och Gorm Kallestad/TT

Mamma misstänks ha dödat sin sexårige son – skyllde blod på tampong

Polisen i Minnesota hittade spår av blod i 28-åriga Julissa Thalers bil – men valde att köra hem henne utan vidare påföljder. Därefter hittades hennes sexårige son död i bakluckan. Och mammans förklaring till blodet? Att det kom från en tampong.


Polisen hittade 6-årige Eli Harts kropp i bakluckan på hans mammas bil i Minnesota i slutet av maj, rapporterar New York Post. Pojkens mamma Julissa Thaler, 28, greps tillslut efter att polisen noterade blod inuti hennes bil och genomsökte fordonet. 

Elis pappa, Tory Hart, hade varnat för Thalers drogproblematik, något som som ignorerades av domstolen, och mamman fick full vårdnad bara tio dagar innan Elis kropp hittades. 

Mamma misstänks för mord på sin son – skyllde blod på tampong

Enligt nya dokument hittade polisen vad som såg ut att vara blod på hennes kropp, samt ytterligare blod och spår av människokött i bilen, skriver New York Post. 

Thalers ursäkt till blodet var att det var från en tampong, och människoköttet som hittades på henne själv och på sätena var från ett rådjur som hon hade hämtat från en slaktare, visar nya dokument, enligt New York Post. 

Poliserna noterade också ett skotthål i bilen och hylsor, men ingen av dessa detaljer ledde till att de till en början grep Thaler. Istället körde polisen hem henne och fortsatte undersöka bilen. Det var då de hittade Elis kropp i bagageutrymmet. 

Kroppen hittades bredvid ett hagelgevär och obduktionen kunde sedan visa att Eli sköts upp till nio gånger. Därefter greps Thaler misstänkt för mordet på sin son, rapporterar New York Post

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!