Onsdag 5 Okt
Stockholm

Föräldrar misstänkta för mord på sin sexårige son – skyllde på drunkning

Föräldrar misstänks ha dödats sin sexårige son.
Föräldrar misstänks ha dödats sin sexårige son. Foto: Stella Pictures/ TT / Montage

Ett par i Florida har gripits misstänkta för att ha mördat sin sexåriga son. Sonen ska ha druckit från toaletten, och föräldrarna uppges ha blivit ursinniga och som straff slagit barnet flera gånger tills han blev medvetslös.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Polisen i Kissimme, Florida, larmades i förra veckan till hotellet Knight Inn Hotel efter en misstänkt drunkningsolycka. 

När polis kom till platsen fann de en sexårig pojke medvetslös på ett av hotellets hotellrum, rapporterar nyhetssajten News Times.

Föräldrarna misstänks ha slagit pojken medvetslös

Pojken transporterades till närliggande sjukhus där han vårdades med livshotande skador.

Polisutredare Suzanne Clouchete berättade för nyhetssajten att det uppdagats att pojken druckit från en toalett på hotellet men "att det inte förklarade varför han inte andades".

Istället menar Suzanne Clouchete att anledningen till att pojken inte andades är att föräldrarna ska ha slagit honom medvetslös eftersom de ska ha blivit arga när han druckit från toaletten. Pojken ska alltså inte ha drunknat.

Fler av parets barn hade skador

Den sexåriga pojken avled några dagar senare efter att ha fått intensivvård för en hjärnblödning. Utredningen visade också att de andra barnen som paret hade, mellan åldrarna tio månader till fem år, hade slagits.

– De hade skador på sina rumpor. Det är saker vi inte kan visa för att det skulle vara traumatiserande för er. Det är traumatiserande för oss också, men vi är vana att se den här typen av material. Det har skadats så svårt och alla barnen har fått riktigt otäcka skador, säger Suzanne Clouchete till TheDailyBeast.

Hon kommenterar vidare och menar att föräldrarna ska ha slagit dem med undersidan av en sko. Sedan ingripandet har parets alla fem barn placerats i en fosterfamilj, skriver News Times.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.