Den 17-årige pojken dog kort efter att han hittats. Genrebilder.
Den 17-årige pojken dog kort efter att han hittats. Genrebilder. - Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX NORGE/Johan Nilsson/TT

17-årig pojke död – hittades med svåra skador i trädgård

Fem personer har gripits misstänka för inblandning i mordet på en 17-årig pojke norr om Manchester, England. Pojken hittades svårt skadad i en trädgård – och dog kort därefter.


Det var på lördagsmorgonen som en 17-årige pojke hittades svårt skadad i en trädgård i Heywood norr om Manchester. 

Vittnen berättar att de hört skrik i området kring halv fem-tiden på morgonen.

– Vi hörde ett skrik på hjälp och tittade ut genom sovrumsfönstret, men vi kunde inte se någonting. En halvtimme senare hörde vi ett skrik på hjälp igen. Vi hörde bara skrik, allt vi hörde var "hjälp, hjälp", säger den man som senare hittade pojken i trädgården till Manchester Evening News, och fortsätter:

– Det var inte förrän det blev ljust som en granne knackade på och sa att det låg en man i trädgården. Jag gick ut och ringde polisen och gav första hjälpen. 

Men pojkens liv gick inte att rädda, och han avled kort därefter. 

Tre män och två kvinnor gripna

Fem personer har nu gripits misstänkta för inblandning i dödsfallet. Två män, 18 och 33 år gamla och en 21-årig kvinna greps redan på lördagen. 

På måndagen meddelade polisen att ytterligare två personer gripits, en 25-årig man och en 23 årig kvinna, skriver Manchester World.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.