Inuti i bilen satt en arresterad kvinna i handfängsel.
Inuti i bilen satt en arresterad kvinna i handfängsel. - Foto: Fort Luton Police Department

Skrämmande videon: Tåg kör på polisbil – med gripen kvinna inuti

En hårresande video, släppt av Colorados myndigheter, visar hur ett godståg kör rakt in i en polisbil. Inuti i bilen satt en arresterad kvinna i handfängsel.
– Hon hade händerna bakom ryggen och försökte frenetiskt låsa upp dörren, säger kvinnans advokat.


Den 16 september arresterade Platteville-polisen en 20-årig kvinna från Colorado, och satte henne därefter i en polisbil för att förhöra henne. 

Medan polisen sökte igenom kvinnans fordon lämnades hon ensam i polisbilen – i handfängsel, rapporterar The Guardian. 

Skrämmande videon visar: Polisbil blir påkörd av tåg 

Kort därpå blir polisbilen, som är parkerad på ett tågspår, påkörd av ett godståg i hög fart. De skrämmande scenerna fångades av polisens kroppskameror som nu släppts av myndigheter i Colorado. 

Paul Wilkinson, kvinnans advokat, berättade för The Denver Post att kollisionen resulterade i nio brutna revben, ett brutet bröstben och rygg- och huvudskador. Kvinnan behövde också opereras för en bruten arm, rapporterar tidningen.

– Hon såg tåget komma och kunde höra tutan, sa Wilkinson till The Denver Post

– Hon försökte tillkalla polisens uppmärksamhet och skrek åt dem. Hon försökte låsa upp dörren. Hon hade händerna bakom ryggen och försökte frenetiskt låsa upp dörren. 

Den 20-åriga kvinnan från Colorado skadades allvarligt och vårdades på sjukhus. På lördagen var kvinnan fortfarande inlagd, rapporterar The Guardian

Se den skrämmande videon i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!