Stockholm

Två barn döda i hundattack – mamma till sjukhus med skador

I panik sprang den 30 år gamla mamman Kirstey Jane Bennard emellan familjens två pitbulls när hon upptäckte att de gått till attack mot hennes två små barn. I tio minuter kämpade hon för att få bort hundarna – men barnen avled på plats.


Läs mer

Två små barn, syskonen Hollace Dean, fem månader, och Lilly Jane, 2, attackerades av familjens två pitbulls i deras hem i Tennessee, USA.

När barnens mamma Kirstey Jane Bennard, 30, såg attacken sprang hon emellan och kämpade mot hundarna i 10 minuter.

Familjen med de två nu avlidna barnen. Bildkälla: Facebook

"Ett hjärta som aldrig kommer läka"

Kirstie lämnades med stora skador men barnen avled till följd av skadorna. Nära och kära fick veta nyheten i ett hjärtskärande inlägg som Kirstey's svåger Colby Bennard publicerade:

“Som det ser ut nu finns det inga begravningsarrangemang för barnen. Kirstey är fortfarande på sjukhus med oberäkneliga skador och bitmärken över hela kroppen, inkluderat hennes ansikte. Båda armar och ben är inlindade i bandage. För närvarande ser det ut som att det inte finns någon permanent skada, förutom ett hjärta som aldrig kommer läka. Kirstey är en jävla hjälte!”.

Kirstey är trots skadorna stabil, och de båda hundarna, som funnits i familjen i över åtta år utan några tecken på våld, har avlivats, skriver Mirror.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.