Rebecca Steer, 22, blev påkörd och avled kort därpå av sina skador.
Rebecca Steer, 22, blev påkörd och avled kort därpå av sina skador. - Foto: West Mercia Police och Johan Nilsson/TT

Rebecca, 22, dog när hon blev påkörd av smitare: "Saknad"

En 28-årig man har gripits misstänkt för mord och mordförsök efter att ha kört på två personer, däribland 22-åriga Rebecca Steer, utanför en restaurang i brittiska Shropshire.


Det var under natten mot söndagen som två personer blev påkörda av en bil på en trottoar utanför en restaurang i brittiska Shropshire.

Bägge personerna fördes med ambulans till sjukhus, den ena med lindriga skador och den andra med allvarliga skador, enligt The Independent. Samtidigt inleddes jakten på bilföraren som smitit från platsen.

– Vi tror att det kan ha varit flera passagerare i bilen, och jag uppmanar dem att träda fram, sade kriminalinspektören Dave Bettison då, enligt tidningen.

Familjens ord om Rebecca Steer: "Den bästa"

Senare stod det klart att ett av offren, en ung kvinna, dött av sina skador och på söndagskvällen uppgav polisen att det var 22-åriga Rebecca Steer som mist livet. 

I ett uttalande uttrycker familjen, enligt BBC, saknaden efter 22-åringen som de beskriver som "den mest kärleksfulla, talangfulla och godhjärtade människan".

"Hon hade alltid ett leende på läpparna och ett skratt som fick alla att älska henne. Hon var den bästa dottern, systern, barnbarnet och vännen någon kunnat be om", skriver de.

28-årig man gripen efter smitningen

Polisen kunde senare gripa en 28-årig man som nu misstänks för mord och mordförsök.

– Tack till allmänheten för att ni trätt fram med information som varit avgörande för att kunna göra det här gripandet, säger polischefen Mark Bellamy, enligt BBC.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!