Bilderna är genrebilder.
Bilderna är genrebilder. - Foto: Martin Meissner/AP/TT och Johan Nilsson/TT

Man hittad död efter hundattack – skulle leverera bud: "Morrade"

En man, som arbetade som bud för företaget Amazon, har hittats död i en trädgård i amerikanska Kansas City efter att ha blivit attackerad av två hundar. Båda hundarna sköts av polis på platsen, rapporterar People.


Det var under måndagskvällen som en ännu ej namngiven man, anställd som bud vid företaget Amazon, attackerades av två hundar utanför en bostad i Excelsior Springs norr om Kansas City.

Mannen hittades avliden i trädgården efter att grannar tillkallat polis när budbilen som mannen kört stått på tomgång på gatan i flera timmar, enligt People.

– Bilen var igång med neddragna rutor och lamporna på, säger polischefen Scott Childers till tidningen.

Polisen: "Bitsår över hela kroppen"

När polisen anträffade den livlösa mannen, som hade "bitsår över hela kroppen", på gräsmattan närmade sig två hundar: en schäfer och en mastiff. Den senare började uppträda aggressivt mot polispatrullen.

– De morrade och visade tänderna. Den tog sats som om att den skulle attackera så min kollega försökte knuffa undan den en gång och då återvände hunden än mer aggressiv, så vid det stadiet sköt han mastiffen, säger Scott Childers till People

Även den andra hunden, som också ska ha uppträtt aggressivt, sköts på platsen. Hundägarna var inte hemma vid attacken.

Amazon: "Vi är i djup sorg"

I ett uttalande till ABC News kommenterar Amazon händelsen.

"Vi är i djup sorg till följd av kvällens tragiska incident som en person i vår Amazon-familj varit inblandad i och vi kommer att erbjuda stöd till vårt team och förarens anhöriga", skriver företaget, enligt nyhetssajten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!