Ändringen i McFlurry-glassen har väckt starka reaktioner.
Ändringen i McFlurry-glassen har väckt starka reaktioner. - Foto: Stella Pictures

Ändringen hos McDonald's får kunderna att se rött: "Avskyvärt"

Många har sina favoriter hos McDonald's och när någonting plötsligt ändras på menyn leder det inte sällan till starka reaktioner – så är även fallet denna gång.


Otaliga kunder besöker McDonald's varje dag och inte sällan har de några stående favoriter. Därför kan det också röra upp en hel del känslor när någonting på menyn ändras.

Just precis detta har nu hänt i Australien och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

"Det här är en styggelse"

Mer specifikt har snabbmatskedjan tagit bort kolasåsen i deras McFlurry med M&M's. Anledningen är att portionen, med kolasåsen, innehöll för mycket socker enligt ett globalt regelverk.

Förändringen har lett till massiv kritik i sociala medier.

"Jag blir inte lätt förbannad, men det här är en styggelse", skriver en person på Facebook, enligt NZ Herald, medan en annan beskriver det hela som "upprörande" och "fullständigt avskyvärt". 

McDonald's: "Förstår att det är en besvikelse"

McDonald's har, efter reaktionerna i sociala medier, valt att svara.

– Vi förstår att det här är en besvikelse för vissa McFlurry-fans, men tyvärr var vi tvungna att göra denna förändring för att fortsatt kunna servera McFlurry med M&M's, säger en talesperson för McDonald's, enligt NZ Herald

Talespersonen betonar dessutom att det fortsatt går att addera kolasåsen till deras McFlurry med M&M's i efterhand och att ändringen alltså innebär att såsen inte längre ingår automatiskt i glassen.

Här kan du läsa om en ändring hos McDonald's som fick kunderna att rasa.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!