Stockholm

Flygplatsens fynd – en lurvig medpassagerare

Flygplatsens fynd – en lurvig medpassagerare
TSA gjorde ett märkligt fynd på John F. Kennedy-flygplatsen i New York. Foto: TSA (Transportation Security Administration)

Det var på John F. Kennedy-flygplatsen i New York som säkerhetspersonalen gjorde ett märkligt fynd, rapporterar CNN. En lurvig liten sak hade smitit ner och ville med på resan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var på John F. Kennedy-flygplatsen i New York som säkerhetspersonalen gjorde ett märkligt fynd, rapporterar CNN. 

Säkerhetspersonalens ovanliga fynd

Att passagerare tar med sig saker som råkat slinka med i väskan är inget ovanligt. Allt från parfymer och nagelsaxar slängs dagligen i säkerhetskontrollen, men det var förra veckan som personalen i säkerhetskontrollen på Kennedy-flygplatsen i New York gjorde ett fynd av det ovanliga slaget.

Päls stack ut från väskan på flygplatsen

När en passagerare skulle få sin väska röntgad fångade skärmen en lurvig liten sak. När personalen tittade närmare så stack det ut lite päls från väskan. Päls som tillhörde en katt med namnat "Smells". 

Ägaren till väskan skulle flyga till Florida och blev lika förvånad som personalen av fyndet. Personen meddelade att katten tillhörde någon annan i hushållet och att den måste hoppat ner självmant.  

New York Post har pratat med kvinnan som äger "Smells" och som åkte och hämtade hem den. Hon hade inte märkt att katten var borta förens polisen ringde. 

– Våra katter gillar att leka med väskor och lådor, han måste ha klättrat in i resväskan, säger kvinnan till tidningen. 

Katten ska ha mått bra efter incidenten och varit hur nöjd som helst på vägen hem från flygplatsen rapporterar CNN

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.